Feilsøkingstips for en LCD-projektor

April 20

Feilsøkingstips for en LCD-projektor

Liquid Crystal Display (LCD) foran projektorer er en robust valget for ekte storskjerm hjemmekino. Men en rekke interne og eksterne forhold sporadisk manifest, hindrer at et bilde vises. Heldigvis kan bare så mange ting gå galt på brukeren feilsøking nivå, gjør trinnene som kreves for å løse problemet raskt og logiske.

Ved kilden

Se avgjøre at kilden du ønsker å vise er aktivert, og at en signalkabelen er koblet til projektoren. Kontroller alle kabler er festet. Du kan velge å koble og nytt sete kablene fører til fremviseren (og på selve fremviseren) å sikre riktig tilkoblingen.

Kontrollere lampen

Undersøke indikatoren vises på skjermen, og på selve fremviseren. Se etter en blinkende røde eller gule-levetiden indikator på enheten, eller en melding på skjermen som "Lav lampe" eller "Sjekk pære." De fleste LCD-projektorer slås ikke på hvis pæren rapporterer lite gjenværende levetid tilbake til projektoren. Skifter lampen hvis dette er årsaken til det LCD sviktende.

Luftfilteret

Ligner på lampen, de fleste LCD-projektorer overvåke hvor luftstrømmen gjennom enhetens luftfilteret. Dette er rene av running den under filtrert vann, og la det helt tørr. Luftfilteret sitter mellom kjøletårn fan og pære, gjør renslighet altoverskyggende. Som et resultat, vil de fleste fremvisere enten varsle deg skal rense den, eller nekte å fullt ut aktivere for å unngå pære skade.

HDMI håndtrykk feil

Hvis du bruker HDMI-kabler, og vet de er tilkoblet, kan du snu rekkefølgen som kilde og projektoren er slått på. Ofte mislykkes "håndtrykket" (eller signal bekreftelse) brukes av HDMI hvis den oppstart sekvensering er inkompatibel. Dette problemet forekommer også hvis HDMI versjonen (1.0-1.4) varierer nok til å skape en mangel på kompatibilitet. Også hvis hvit prikkene gjennomsyre bildet, betyr at HDMI-kabelen er skadet, for lang eller "standard" fart "høyhastighets" kreves.

Utdatert Blu-ray maskinvare

Visse Blu-ray-plater er også avansert for spilleren, som resulterer i vises bildet feil. Hvis maskinen ikke oppdatere over Internett regelmessig, plate belastningen mislykkes, og bildet vises ikke. Kontroller at spillerens firmware er gjeldende sammenligner produsentens firmware versjonsdata på sin hjemmeside, med revisjonen vises av spilleren. Dette er funnet ved å trykke en knapp sekvens på fjernkontrollen, som varierer fra produsenten. Se spillerens manuell eller nettside for detaljer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com