Hvordan du kobler en datamaskin til en HDTV med HDMI

January 13

Hvordan du kobler en datamaskin til en HDTV med HDMI

Med ankomsten av høyhastighets videostreaming, et økende antall folk flokker til skjermen for film og fjernsyn viser, men misliker de relativt små skjermene og belastningen det forårsaker øynene. En løsning på dette problemet er å koble datamaskinen til en HDTV via HDMI-grensesnittet. Fordi HDMI-grensesnittet kan bære et høykvalitets digitalt signal, kan Datamaskinutgang på HDTV rival kvaliteten på andre HD-utganger.

Instruksjoner

• I datamaskinen eller grafikk kortet manuell, kan du se hvis datamaskinen kan output oppløsning HDTV. Hvis datamaskinen ikke sender oppløsning HDTV, sjekk HDTV manualen for å se hvis det godtar ikke-HDTV oppløsning. Du kan fortsatt koble datamaskinen til HDTVEN hvis det er en uforlikelighet typer, men du bør forvente en degradering av bildekvalitet.

• Slå på datamaskinen og HDTV og koble HDMI-kabelen til riktig sporene i datamaskinen og HDTV.

• Hvis Windows ikke automatisk oppdager nye utgang kilde, må maskinen din skjerminnstillinger. For å gjøre dette i Windows XP, høyreklikk på skrivebordet og velg "Properties". I Windows Vista eller Windows 7, høyreklikk på skrivebordet og velg "Brukerinnstillinger." Klikk på koblingen «Skjerminnstillinger» i menyen. I skjerminnstillinger menyen, klikk på den andre skjermen, oppløsningen og klikk "OK".

• Trykk på "TV/Video"-knappen (eller lignende video kilde knapp) på din HDTV panel til datamaskinen utdata.

• Juster oppløsningen på datamaskinen i Display Settings-menyen.

Tips og advarsler

  • Noen HDTVer er bare kompatible med datamaskinen utdata. Ikke prøv denne typen utskrift hvis du ser slik advarsel i HDTV manualen, som du kan risikere permanent skade din HDTV.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com