Hvordan å forsegle en lekker bil takluke

October 21

Hvordan å forsegle en lekker bil takluke

Det bare vei å riktig forsegle en lekker bil takluke er å erstatte lekker selene. Når du har riktig kontrollert sel og finner at sel seg har forverret seg til punktet det skal erstattes, er du klar til å starte. Nøkkelen å erstatte din egen takluke tetting planlegging tiden for jobben som utfører den riktig etter hvert trinn. Sjekk med din lokale auto deler butikken for erstatning takluke segl før du begynner.

Instruksjoner

• Merk plasseringen av gamle segl ved hjelp av en permanent markør på indre og ytre kantene av hjørnene, i tillegg til et punkt der segl starter og slutter. Dette vil sikre at du plasserer den nye seal i riktig posisjon for en god tetning. Fjern gamle forseglingen ved å starte der de to endene av segl møter. Trekke på den forsiktig skal få den opp, men vær forsiktig hvis det virkelig er forverret eller du har en rot på hendene.

• Feilfri av eventuelle gjenværende lim rester fra den gamle seal Goo Gone eller en lignende, ikke-slipende selvklebende remover. Tørk og rengjør hele takluke vel godt før du fortsetter å sikre at din nye fugemasse vil følge riktig.

• Forstå nye tetningsmasse og Skrell tilbake om en tomme eller to av papiret backing tape. Snøre den opp med merket du gjort der gamle segl startet og trykk den ned. Sakte jobbe deg rundt takluke, peeling tilbake bare en tomme eller to om gangen, for å sikre riktig justering og grep. Kontroller at det justert perfekt hjørne merkene slik det tetter godt.

• Klipp av overflødig, sikre at det ikke et hull og de to endestykkene passer tett sammen for å låse ut fuktighet. Du har nå fullført din egen reparasjon og kan igjen nyte din takluke.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du klipper segl så du ikke utilsiktet skraper bilens lakk.
  • Sørg for å følg produsentens instruksjoner for fjerning og installere takluke.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com