JVC DVD-spiller åpnes ikke fordi den sier det er låst

May 7

JVC DVD-spiller åpnes ikke fordi den sier det er låst

Siden fødselen i 1927, har JVC opplevd mange nyvinninger i video og lyd, som første VHS format videoopptakeren i verden i 1976, og det første lomme digital video camcorder i 1995. JVC fortsetter å tilby en rekke kvalitet elektroniske produkter som DVD-spillere og JVC DVD Digital Theater System for forbrukere og profesjonelle likt. Feilsøking låst JVC DVD-spilleren vil hjelpe deg komme tilbake å nyte dine DVDer i løpet av minutter.

Instruksjoner

• Velg "DVD/CD" funksjonen hvis DVD-spilleren har en.

• Slå av strømmen på enheten din DVD-spiller hvis du finner din JVC DVD spiller plateskuffen låst eller se ordet "Låst" i vinduet vise. Her finner du på strømknappen på frontpanelet for DVD-spilleren eller DVD dekk.

• Hold "Stopp" nøkkelen eller knappen ned i 5 sekunder, og trykk deretter på "Åpne/Lukk"-knappen på frontpanelet på DVD-spilleren å åpne skuffen. JVC DVD-spilleren har en Stop-tasten på frontpanelet, og holde på Stop-tasten med spilleren deaktivert avbryter Lock-modus. Enkelte JVC VCR/DVD-spillere, på Stop-tasten vises på frontpanelet på DVD dekk som firkantet ikon - trykk og hold firkant-ikon. Trykk på "Løs ut"-knappen på JVC VCR/DVD-spillerens DVD dekk, som ser ut som en trekant med en bar under, etter holde i på Stop-tasten i 5 sekunder. Vil du se "Lås opp" eller "Låst" vises på displayet.

• Koble din JVC DVD spiller AC-strømledningen fra stikkontakten, og koble den tilbake som en måte å avbryte funksjonen Lås i plateskuffen.

• Slå på strømmen på enheten din DVD-spiller.

Tips og advarsler

  • Ikke plass øynene nær Plateskuffen åpnes for å se i DVD-spilleren når du har koblet til vegguttaket å unngå skader.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com