Om Chevrolet Aveo

April 4

Om Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo er en subcompact bil selges av General Motors i USA under sitt Chevrolet merke. Aveo er produsert av GM sørkoreanske datterselskap Daewoo. Det er solgt i en rekke land med forskjellige merkevarebygging og navngiving. Bilen ble først bygget i 2002. Den kom i salg i Nord-Amerika i 2003 som 2004 modell.

Introduksjon

Chevy Aveo gjorde sin amerikanske debut på 2003 Chicago Auto Show. Chevy tilbys utgangspunktet Aveo som en 5-dørs hatchback og en 4-dørs sedan. Begge modellene selges også. 2006 var Aveo bestselgende subcompact bilen i Amerika. Aveo erstattet markedsføring segmentet tidligere holdt av Chevy Metro før det ble faset ut i 2001. Som tunnelbanen, Aveo var rettet mot første gang bilen kjøpere og ble GM lavest priset bil på går i salg i November 2003. Den Aveo base utsalgspris var under $ 10 000 i en tid da den gjennomsnittlige bilen kjøpte i Amerika nærmet $25.000.

Funksjoner

Valgfrie funksjoner som anti-Lock bremser og en takluke var ment å plassere Aveo over andre subcompact biler på markedet som noen unødvendige fasiliteter som tilbys. Chevys opprinnelige Aveo ble drevet av en 1,6 liters 4-sylindret motor. I en tid med stigende bensinprisene, var Aveo spioneringen for drivstoff økonomien, gjennomsnitt 27 mpg i bykjøring og 37 mpg på motorveier. Chevy også annonsert den Aveo høye sikkerhetsnivået forsøke å lindre sjåførene bekymring om sikkerhet utsiktene for slik en liten bil.

Andre generasjon

I 2006 begynte GM Daewoo å selge en ny versjon av Aveo verden. Den nye bilen, dubber T250, ble igjen solgt under mange navn, går i salg i USA som 2007 modell Aveo. Det var like på mange måter til forgjengeren (kjent som T200). Den nye Aveo var tilgjengelig i 4 - og 5-dørs versjoner, og en 3-dørs hatchback ble lagt til utvalg senere. Chevy tilbys nye sikkerhetsfunksjoner på Aveo; Disse inkluderte Sidekollisjonsputer og en innebygd Dekktrykk overvåkingssystem.

Andre versjoner

General Motors søkt etter måter å utvide Aveo markedet etter suksessen. 3-dørs modell ble endret for å bli solgt som Pontiac G3 for 2009 modellår, men beslutningen om å slippe Pontiac merke suspendert G3 prosjektet. For 2009, ble Aveo solgt i tre trimme nivåer kjent som 1LS, 1LT og 2LT. En retuning av den opprinnelige 1,6 liters motoren resulterte i enda bedre drivstofføkonomi, rangert så høyt som 50 mpg under visse betingelser.

Kritikernes reaksjon

Auto kritikere var veldig mye enig med allmennheten i evaluering av Aveo. Drivstoff økonomien, sikkerhet og funksjoner skiller den fra subcompact klassen i USA. I tillegg gjorde sporty styling og håndtering det spesielt ønskelig. Innføring av andre subcompact biler til det amerikanske markedet, som den smarte bilen og Toyota Yaris, har Aveo fortsatt å være en av GMs mest solgte.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com