Hvordan brenne en navigasjon plate

January 23

Opprettet av bilprodusenter, er navigasjonsplater i bilen digitale videoplater for bruk med et kjøretøy navigasjonssystem. Disse platene kommer med et nytt redskap for å hjelpe føreren å finne aktiveringspunkt å spise, handle og underholdningssteder. De fleste navigasjonsplater inneholder flere gigabyte med data, så det er nødvendig å få en tom tolags DVD før diskbrenningen backup navigasjon for din bil. Å holde en backup navigasjon plate kan komme hvis du skraper, bryte eller også miste din opprinnelige navigasjonshjelpemiddel.

Instruksjoner

1 Sett inn den opprinnelige bil navigeringen DVD til DVD lese bare skjermfunksjoner stasjonen på datamaskinen og sett inn en tom tolags DVD-R i tolags skrive-kompatible DVD-RW-stasjonen på datamaskinen.

2 Starte foretrukne DVD kopiere programvaren. For å lage en nøyaktig kopi av den opprinnelige navigasjon platen, må du angi alternativet å skrive en tolags DVD.

3 Utføre det fordobler forarbeide av foretrukne programvare.

4 Løs ut platen nykopierte navigasjon og sette den inn i din bil styringen system å sikre at det fungerer.

Tips og advarsler

  • Kopier navigasjon platen på den senest mulige skrive fart å unngå bufferunderkjøring feil under den brennende prosessen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com