Om klassisk bil show

May 27

Om klassisk bil show

Klassisk bil hobby er en flott måte å få kontakt med folk, bevare et stykke historie og nyte friluft. Det er mange forskjellige typer bil viser, mellom uformelle sammenkomster formelle nasjonale begivenheter. For bil-entusiaster er klassisk bil hobby like mye om møte folk med samme interesser som det er om nyter bilene.

Delta viser

Du trenger ikke å eie en klassisk bil å delta på en bil viser. Besøkende er alltid velkommen, og det er sjelden en avgift for å se bilene. Mange fellesskapet festivaler inkluderer bil viser. Før en forestilling tilbringer bileiere mye tid og energi rengjøring og detaljering sine biler.

Cruise-Ins

Cruise-ins er uformelle samlinger av bil-entusiaster som vanligvis finner sted på en vanlig dag og tid. Dette er ofte idet enkel idet bileiere planlegging for å møtes i en parkeringsplass for å vise en annens biler. Det er ingen avgift for å delta i en cruise-in.

Car Club viser

De fleste lokale klubber organisere minst én stor bil viser hvert år. Eiere betale vanligvis en avgift for å angi sine biler. Disse viser omfatter noen ganger trofeer, dør premier og raffles. De fleste viser funksjonen DJ spiller oldies musikk.

Nasjonale møter

Større bil klubber, inkludert Oldsmobile Club of America, vert nasjonale møter som varer i flere dager. Avstikkere til museer og andre attraksjoner er tilgjengelige mot tilleggsavgifter. Disse viser omfatter vanligvis prestisjetunge priser av ekspert dommere.

Fordeler

Car viser at folk med samme interesser å samle og beundre hverandres biler. De som ønsker å kjøpe biler eller de som søker informasjon om gjenoppretting av klassiske biler finner mange verdifulle ressurser på bil viser.

Etikette

Det er ansett som upassende å røre andres bil uten tillatelse. Sykler eller rulleskøyter er ikke tillatt i nærheten av biler å unngå utilsiktet bulker eller riper.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com