Hvordan bruke eBay puls å forskning populære produkter til Selg

May 23

EBay puls er en daglig øyeblikksbilde av dagens trender og hot plukker på eBay. En av detse beste kjennetegn er at du kan begrense søket etter kategori slik at du kan finne ut hva de mest populære søkene for områder som antikviteter, baby og pet forsyninger på området. Alle med en eBay ID få tilgang dette nettstedet. Hvis folk søker etter disse elementene mest, så det er fornuftig, som en leverandør, å selge disse objektene på eBay.

Instruksjoner

1 Gå til pulse.ebay.com. En gang der, fokus bør være på delen "Populære søk" på venstre side. Du kan bruke rullegardinmenyen til å velge en kategori for å bla gjennom; for eksempel "Pet forsyninger."

2 Du kan se de 10 mest populære søkene for pet forsyner. Hvis du vil ha mer informasjon, Velg miste ned pilen igjen og du kan drille ned for enda flere detaljer. I dette eksemplet klikker du på pil ned og velge "Hunden forsyninger." Opp stiller de 10 mest populære søk for hund forsyninger. Informasjonen du får er nå mye mer spesifikk.

3 Du kan drille ned videre se spesifikk hunden forsyninger. For eksempel si at du vil vite mest populært søkte hunden krage og merkelapper. Bare velge det fra rullegardinmenyen og vises med de 10 mest populære søkte ord for dette elementet. Dette er nyttig fordi du nå se at folk er etter et bestemt produkt i et bestemt område. Så, hvis du står overfor en beslutning for strømpe opp på lager, og du kan plukke opp et bestemt produkt, vil du vite hvilke å kjøpe, som gir en mulig etappe opp konkurrentene.

4 Avhengig av kategorien du valget, vil du ha forskjellige nivåer tilgjengelig å bore ned til. Noen er mer befolket enn andre. Du kan også se at til høyre for gjennomsøkningen resultater er de største butikkene på eBay. Dette er nyttig på en måte fordi du kan begrense ut konkurrentene dine og se hva de selger, og til hvilken pris poeng.

Tips og advarsler

  • Gjøre din forskning før du kjøper for å unngå kostbare feil når du kjøper lager å selge.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com