Hvordan kombinere lyd & Video

April 10

Kombinerer lyd- og krever prosessen kalles videoredigering. Bruker en programvare for videoredigering, kan du kombinere og redigere separat audio og video komponenter og lage endelige video fra dem. Kilder av disse elementene kan inkludere opptak fra et videokamera, lydopptak fra en lyd fange enhet, podcaster og ulike typer film, animasjon, musikk og lyd-filer. Andre også opprette lyd elementer ved hjelp av lyd produksjon programmer og video elementer i Foto tenkelig, grafikk og animasjon programmer.

Instruksjoner

1 Samle alle lyd- og elementer må du kombinere sammen. Alle må være plassert i datamaskinens interne harddisk eller en ekstern lagringsenhet koblet til datamaskinen. Alle elementene må være digitalisert slik at de kan lese og brukes av det redigering programvaren. Merk hvert element lyd-eller videofil format. Hvis det ikke er en fil med original format som er kompatible med valgt redigering programvare, kan du konvertere filen til et ukjent format ved hjelp av en gjeldende musikkfil konvertering programvare. Det er mange programmer tilgjengelig på nettet og de fleste av dem kan konvertere filer i flere formater.

2 Importer alle lyd- og elementer i din valgte programvare for videoredigering og ordne dem i egen lyd og video brosjyre å lage redigeringsprosessen bedre organisert.

3 Følg din plan på hvordan elementene skal kombineres i Rediger. Bestemme rekkefølgen som skal hvert video element på redigering tidslinjen og dra hvert tilsvarende fra import-mappen. Redigeringstidslinjen består av videospor på lydspor. Justere video og lyd elementene skal kombineres sammen.

Fortsette prosessen med å redigere video og lyd elementer før du produserer en endelige redigere. Lå i passende musikk og legge til gjeldende video og overgangseffekter for å forskjønne videoen. For grunnleggende redigering, må du lære å bruke redigeringsverktøy for å kutte, utvide og koble video- og lydklipp. Dra-og-slipp-funksjonalitet er også vanlig i redigeringsprosessen.

4 Gjengi final cut av videoprosjektet når du er fornøyd med hvordan det ser og høres. Gjengivelse er prosessen med beregning av effekten og generere den endelige digitalt bilde og lyd i en video redigering. Avhengig av video redigering programvare som brukes, finne "Render" funksjonen fra noen av menyalternativene som "Fil," "Rediger" og "Video," blant andre menyer på redigering grensesnittet. For å gjøre det hele redigering kuttet, markere alle lyd- og elementer.

For lang endringer, velger du alternativet kan du forkorte eller stramme visningen av redigering tidslinjen (ligner på en zoom inn / zoom ut funksjonen i dokument-og bildefiler) så kan du utheve alle elementer mer praktisk. De fleste redigeringsprogrammer bruk snarveien "Kontroll-R" for PC eller "Apple-R" for Mac til å gjengi filene.

5 Eksportere gjengitt video å løslate den siste kopien i filmen med kombinerte lyd og video elementer ment for det. Klikk "Fil"-menyen i redigering-programmet og velge "Export". Skriv inn ønsket navn og film fil filformat på den siste videoen. Populær film arkiv formatter inkludere MOV, MP4, AVI og WMV. Velg destinasjonen for output-fil. Mange redigeringsprogrammer kan også flere alternativer for å konfigurere kvaliteten og innstillingene for lyd- og komponentene i utdatafilen.

Vent til det eksportere forarbeide å fullføre. Eksportere tid avhenger av filens størrelse og innstillinger. Når du bruker en vanlig datamaskin med anstendig tekniske, krever en grunnleggende redigering med mindre visuelle effekter vanligvis sanntid eksport. Dette betyr at en vanlig fem minutters video kan avslutte eksporteringen innen 5 til 10 minutter. Kraftigere datamaskiner med stort minne og avanserte prosessorer kan eksportere videoen til mye raskere priser.

Tips og advarsler

  • Det er best å opprette en liste over lyd- og elementene som skal kombineres, sammen med en plan for hvordan de skulle vise seg etter redigering.
  • Final Cut Pro, ivrig medier komponist, Sony Vegas og Adobe Premiere er eksempler på populære video redigering programmer. MPEG Streamclip, VLC, QuickTime Player, Blaze Media Pro og Advanced X Video Converter er eksempler på populær arkiv konvertering programmer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com