Hvordan å bruke IM + for Skype på en iPhone

April 7

IM + for Skype er en web-basert applikasjon for iPhone som tillater stemme og tekst kommunikasjon med alle dine venner på Skype-nettverket. Dette programmet gir også en billig løsning når ringe til fasttelefoner og mobiltelefoner siden den bruker tjenesten SkypeOut. Lære å bruke IM + for Skype og spare penger på regningen din iPhone mobilnettet.

Instruksjoner

1 Gå til IM + for Skype nettsted på iPhone og laste ned IM + for Skype-programmet. Du kan laste ned gratis prøveversjon eller kjøpe programmet for en liten avgift.

2 Installere programmet og vente på din lisenskoden sendes til din e-post så kan du registrere IM + for Skype-programmet. Denne levetid med lisenskoden kan du oppdatere og installere programmet til iPhone så mange ganger du ønsker.

3 Logikk å IM + for Skype via Skype brukernavn og passord. Hvis du ikke har brukernavn og passord, må så du registrere. Du kan registrere deg via iPhone.

4 Kjøpe SkypeOut-kreditten hvis du ikke allerede har gjort det. Når du har kjøpt disse kredittene, kan du bruke talekommunikasjon til alle dine venner som er en Skype, mobiltelefoner og fasttelefoner.

5 Chatte med andre Skype-brukere ved å trykke på sitt navn. Istedet for benytter SkypeOut-kreditten, bruker tekstmeldinger på Skype data. Avgifter vil variere etter tjenesteleverandør og dataabonnement.

Tips og advarsler

  • I motsetning til Skype for PC, vil IM + for Skype belaste kreditt for alle talekommunikasjon. Talekommunikasjon inkluderer ringer å transportabel telefonene, landlines og andre Skype-brukere på PC eller iPhone. Ulike priser gjelder; Du kan sjekke priser ved å gå til nettsider.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com