Hvordan fungerer en Digital antenne?

July 21

Hvordan fungerer en Digital antenne?

Siktelinjen

For å forstå hvordan en digital antenne fungerer, må du først forstå hvordan TV signaloverføring fungerer. En TV-stasjon vil sende et signal som inneholder programmering i hovedsak en rett linje. (Dette kalles "line of sight.") Men på grunn av kurven på jorden (som endrer omtrent hver 80 eller så miles), kunne TV lenger bort fra overføring kilden ikke nødvendigvis plukke opp signalet. En digital antenne kan TVen å plukke opp signalet, så lenge det er innenfor den samlede kilden, til tross for kurven på jorden.

Sendinger

I motsetning til å ha digital kabel, hvor din fjernsynsprogrammer sendes direkte inn i hjemmet ditt via en kabel, lokale TV-stasjoner vil bare sende ut en kringkasting og den som er innenfor rekkevidden kan plukke opp signalet uten ekstra kostnad. Omtrent vil 80 prosent av alle husholdninger være i stand til å plukke opp minst fem stasjoner gratis med en digital antenne, sperring noen fysiske hindringer som fjellkjeder. Den digitale antennen vil motta et TV-signal og konvertere den til lyd- og informasjon som vises av TVen.

Kvalitet

I motsetning til populær overbevisningen er kringkastede sendinger (typen mottatt av en antenne) faktisk høyere bildekvalitet enn kabel eller satellitt-TV. Kabel-TV kan tilby et stort antall kanaler, men at visuell informasjon er komprimert for å overføres via en kabel inn i huset. Når en TV-stasjon sendinger OTA, kommer informasjonen helt ukomprimert. Dette vil resultere i en bedre ser og høres bilde enn selv den høyeste kvalitet kabel-boksen kan gi.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com