Garmin Nuvi 205W spesifikasjoner

June 30

Garmin Nuvi 205W spesifikasjoner

Når du prøver å finne hvor du skal gå, er ett alternativ Garmin Nuvi 205W. Garmin Nuvi 205W selges for $139.99 i oktober 2010. 205W inneholder forhåndsinstallert kart og kart base hjelpe deg mens du reiser. Den inneholder også stemme spørsmål retninger.

Dimensjoner og strømforsyning

Garmin 205W er svært portabel fordi det er bare 4,8 inches bred 2.9 inches høy. Det er veldig slank på bare 8 inches dyp. Skjermen på Garmin 205W er 3,81 tommer bred 2,25 inches høy. Skjermen måler 4,3 inches tvers diagonalt og er 480 x 272 piksler. Skjermbildet WQVGA er en berøringsskjerm for enkel navigering og drives av et litium ion-batteri. Den har en batterilevetid på fire timer.

Minne

Garmin 205W har innebygde internminne samt evnen til å akseptere et SD-minnekort. Du kan legge til kart som du trenger dem og opptil 1000 steder, veipunkter eller favoritter. USB-enheten er kompatibel med Windows XP eller nyere. Hvis du har en MAC, er det kompatibel med OS X 10.4 eller nyere. Kartoppdateringer kommer ikke gratis. Vær oppmerksom på at kart oppdateringene for produktet er dyre og kan koste over $100 avhengig av målet.

Tilleggsfunksjoner

Garmin 205W's standardfunksjoner inkluderer rask omkjøring retninger samt muligheten til å unngå motorveier og toll booths. Du kan føle deg trygg med 205W fordi det tilbyr en funksjon som forteller deg hvor nærmeste bensinstasjon, sykehus og politistasjon er. Garmin 205W også hjelper deg lagre gass fordi den kanne Beregn mest drivstoffeffektive ruten til destinasjonen. Du har muligheten til å tilpasse Garmin 205W ved å legge til egendefinerte stemmer. Du kan også legge til stedene som interesserer deg på ruten.

Grenser

Garmin 205W har sine grenser. Det er ikke å bli brukt i alle typer marine kjøretøy fordi det er ikke vanntett, og fungerer ikke på motorsykler. Det har ikke en Bluetooth-funksjon og kan ikke motta nøyaktig, virkelig tid, oppdatert informasjon. 205W inneholder ikke stemme-aktivert navigasjon heller, betyr at hendene må brukes til å betjene den. En annen ulempe er at denne Garmin ikke si gatenavn når gi retninger. Det sier bare slå venstre eller høyre i "x" antall føtter. Disse vage retninger kan la brukeren gått deg bort.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com