DIY: Analog til Digital omformere

July 29

DIY: Analog til Digital omformere

Helt siden digital bryteren, kobler en analog TV til en digital omformer er nødvendig for å se kringkaste TV. Trekke opp boksen digital omformer til TV tar et par minutter og krever ikke noen verktøy eller teknisk kunnskap. Etter alt er koblet, vil du kunne se de samme du brukte til å se og noen nye kanaler laget spesielt for digitale TV-kanaler.

Instruksjoner

• Koble en ende av koaksialkabelen som følger med boksen digital omformer i RF (Radio hyppigheten) tilkoblingen på baksiden av TVEN merket "antenne i." Koble den andre siden av koaksialkabelen til RF-porten merket "Antenne ut" på baksiden av boksen digital omformer.

• Koble antennen til RF koplingen markert "Antenne i" på baksiden av boksen digital omformer. Plasser antennen der det vil ikke bli forstyrret.

• Plugg boksen digital omformer strømledningen til en elektrisk stikkontakt. Trykk på "Power"-knappen på både TV og boksen omformer dem begge på. Sett TVEN til "Channel 3." Holde TV på channel 3 og bruke kanalknappene på boksen omformer endre stasjon.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com