Hvordan kjøpe en Professional videokamera for å gjøre en liten Film

October 7

Hvordan kjøpe en Professional videokamera for å gjøre en liten Film

Hvis du planlegger å lage din egen liten film, må du finne det perfekte kameraet for dine behov. Avhengig av hva du er filming og hva du har tenkt å gjøre med innholdet skal variere om hva professional videokamera må du kjøpe. Med noen retningslinjer bør du imidlertid ha et problem å velge det beste videokameraet kan utføre jobben.

Instruksjoner

• Bo i budsjettet. Profesjonelle videokameraer skal område hvor som helst fra et par hundre dollar til godt over $10.000, så sette en streng prisklasse skal være utrolig nyttig i å finne det beste videokameraet.

• Avgjør om du vil filmen i HD eller ikke. Du må også ta hensyn har du HD redigeringsutstyr og blu-ray brenner evnene. Hvis du ikke, de ekstra pengene bruke på HD video utstyr er ikke så alt er nedgraderes tilpasses på SD DVD.

• Kontroller om videoopptak er komprimert eller registrert ukomprimert. Dette er en big deal når det gjelder video kvalitet. Selv om noen videokameraer lover i høy definisjon er innholdet komprimert, redusere kvaliteten på bildet.

• Se om linsen er utskiftbare. Avhengig av videoen du skyter, må en vidvinkel og telelinse et objektiv med en større zoom. Å kunne bytte ut linser er viktig, men det legger til prislappen på videokameraet.

• Kontroller kameraet for 3CCD. Videokameraer fange farge i nyanser av blått, grønt og rødt. Billigere videokameraer har en video chip (eller 1CCD) å ta opp alle tre farger. Men har høyere slutten-videokameraer 3CCD eller tre sjetonger, med en chip registrere hver farge. Dette forbedrer den generelle fargekvaliteten på videokameraet.

• Se etter mikrofon tilbehør (spesielt XLR tilkoblingsporter). Hvis du planlegger å spille inn lyd direkte til videokilden (mange high-end produksjoner fortegnelse hørlig på et annen lydenhet og synkronisere lyd og video sammen senere) er det godt å ha tilkoblingsporter for high-end lyd opptaksutstyr.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com