Hvordan får jeg OTA evner for temaer?

February 24

Hvordan får jeg OTA evner for temaer?

Når du kjøper en smarttelefon som en iPhone eller Android-enhet, tilbyr utviklere ofte deg programvareoppgraderinger som utvider funksjonene i enheten med nye funksjoner, funksjoner og temaer. En vanlig metode å levere ettermarkedet oppgraderinger er via OTA eller Over the Air, nedlastinger. Avhengig av enheten, kan en OTA-oppgradering komme fra telefonprodusenten eller leverandøren trådløse. For å motta en OTA-oppgradering, telefonen må være i stand til å motta tjenesten via data, SMS eller Wi-Fi og du kanskje kunne motta temaer via mobil nedlasting fra en tredjeparts nettsted.

Instruksjoner

• Gå til online søknad butikken for enheten og utforske alternativene "temaer". Mange smartphones laste ned programmer over luften å utvide tema evner. For eksempel iPhone app store, som du får tilgang ved å trykke på ikonet på din iPhone, lar deg søke et stort bibliotek av programmer. Søke nøkkelord, for eksempel "skall" eller "temaer," å finne temaer som du kan få trådløst.

• Se brukerhåndboken enheten for instruksjoner om aktivering temaer via OTA overføringer. Se gjennom innhold seksjoner merket "Vedlikehold", "Oppgraderinger," "Innstillinger" og "Støtte" for å oppdage detaljene for legge til temaer til enheten.

• Besøk produsentens hjemmeside og bla gjennom sin "støtte" seksjon for modellen. Eventuelt finne modellen på enheten på batteriet eller trykt på en etikett i batterirommet. På produsentens webområde, følge koblinger med tittelen "OTA oppgraderinger" eller "ROM oppgradering" og følg instruksjonene detaljering hvordan du utfører programvareoppgraderinger for enheten.

• Kontakte mobilleverandørens kundestøtte og be om den siste OTA-oppgraderingen. Avhengig av enheten, kan teleoperatøren være den eneste kilden for å gi temaer og programvareoppgraderinger. Kundeservice representanter er klar å gå gjennom fremgangsmåten for å klargjøre at telefonen mottar carrier generert OTA oppgraderinger.

• Mobiltelefon transportørens webstedet, søke etter oppgraderinger og velg enhetsnavnet eller bilde, som representerer enheten. Mobilleverandørens nettside gir full instruksjoner og programvaren er nødvendig å utføre oppdateringene på egenhånd.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com