Hvordan bygge bro en Lancer Vibe236 bil Audio-forsterker

February 10

Lanzar Vibe236 er en to-kanals bil forsterker med en vurdert effekten effekt på 2 X 75 watt. Som de fleste tokanals Bilstereo Forsterkere, kan Vibe236 Bridge. Når en to-kanals forsterker er Brokoblet, er produksjon av forsterkeren rettet til en utdatakanal. Dette er nyttig når du skal slå en enkelt stor høyttaleren som subwoofer. Bygge bro over Vibe236 er enkelt og krever bare koble høyttalerkablene fører til forsterkeren på en bestemt måte.

Instruksjoner

• Trekk fra hverandre de to fører av høyttalerledningen koblet til høyttaleren du vil koble den Vibe236 utgang, for en avstand på 2 inches med fingrene. De to fører kobles til talerens positive (+) og negative (-) terminaler. Merk fører er koblet til hvilken terminal.

• Fjerne 1/2 tommers isolasjon fra endene av høyttaler ledningen fører du vil bli koblet til Vibe236 med et sett med wire strippere.

• Løsne de to ytterst høyttaler terminalene på forsterkeren med en Phillips-skrutrekker. De er i en gruppe av fire på slutten panel av forsterkeren. De er merket som "bro +" og "Bridge-."

• Sett den nakne enden av høyttaler ledningen ledelsen som er koblet til den som snakker "+" terminal i den "Bridge +" terminal av Vibe336 og stram terminalen med din skrutrekker.

• Sett den nakne enden av høyttaler ledningen ledelsen som er koblet til den som snakker "-" terminal i "Bridge-" terminal av Vibe336 og stram terminalen med din skrutrekker.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com