Laser avstandsmåler Kjøpers Guide

May 16

En laseravstandsmåler er en elektronisk enhet som beregner avstanden til et objekt ved hjelp av en laser. Håndholdt laser avstandsmålere er populært med golfere som bruker dem til å måle sine skudd. Kraftigere enheter kan monteres på stativ og måle avstander opptil 25 kilometer.

Utvalg

Det viktigste hensynet ved kjøp av en laseravstandsmåler er avstanden det kan måle. Prisen på en avstandsmåler går opp proporsjonalt i henhold til avstand det er i stand til å måle. Derfor ta hensyn programmet det som blir kjøpt for. En laseravstandsmåler med et 1500-verftet utvalg ville være overkill og bortkastet penger for bruk på en golfbane. Derfor vil en enhet i stand til å måle 300-verftet avstander trolig være utilstrekkelig for rifle jakt.

Egenskaper

Alle avstandsmålere drives av ser gjennom en sikter reticle som ligner på omfanget av en rifle. Reticle varierer i størrelse og form, avhengig av produsenten, og er i utgangspunktet en kosmetisk preferanse som ikke påvirker ytelsen.

Batterilevetiden til ulike enheter kan variere sterkt, alt fra minst 1000 skanner til over 2000 skanner fra en lading. Det bør bemerkes at ytelsen til en laseravstandsmåler tendens til å svekke som ladenivået blir lavt. Vanligvis enhetene har lang batterilevetid er indikativ av høyere kvalitet og deretter bærer en høyere pris.

Søketid

Skanne tid er definert som tiden det tar for enheten returnere nøyaktig avstand fra øyeblikket den er aktivert. Lav skanning er en nødvendig vurdering for målretting objekter som beveger seg; men bli skanning noe irrelevant for stasjonære mål.

Fordi laser avstandsmålere inneholder delikat elektronikk og brukes utendørs, kan du vurdere å kjøpe en vanntett enhet. De fleste modeller som selges er konstruert for å være vanntett; men er det noen rimelig enheter som forgo dette ønsket funksjon.

Noen enheter er produsert med en gjenget center forsamling brukes valgfritt med et stativ. Et stativ vil maksimere stabiliteten i avstandsmåler og gir mest nøyaktig avlesning.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com