Ferrari Testarossa problemer

May 12

Ferrari Testarossa problemer

Når kjølingen ble innført, var en av de raskeste bilene som kan kjøpes for penger. Det fikk nesten universell ros fra bilkjøring trykk og gikk å bli en av Ferraris mestselgende modeller noensinne. Som en bruktbil, det også skjer for å være en veldig bra verdi, og tilbyr en rekke bil for pengene. Som med alle high-end sportscar skjønt, det er problemer å være oppmerksom på.

Interiør

Den Testarossa interiør holder seg godt hvis skikkelig ivaretatt. Hvis læret er utsatt for mye slitasje, imidlertid kan sete styrke sømmene bli slitt og sammen. Likeledes, møbeltrekk rundt dash og instrument binnacle kan fordreie og løft. Den tidlige Testarossa kom med en automatisk trekke bilbeltet, som er kjent for å slutte å virke.

Søkemotor

Den Testarossa motoren var en alle nye 4962 kopi flat 12-sylindret som kjennetegnet av fireventilers hoder og sette ut 390 bhp og 362 pund fot dreiemoment. Som alle Ferrari 12-sylindere er dette en robust motor at med riktig vedlikehold er ganske pålitelige. Det er imidlertid ganske dyre å vedlikeholde, med en full service kjører i området $6000 til $10.000. Den Testarossa katalysatorer har vært kjent å gå dårlig og ta fyr, forårsaker motor bukten å gå opp i flammer, en potensielt katastrofal situasjon.Fabrikken hadde noen oppdateringer bilens produksjon løpe, inkludert en vann og olje pumpe kjøring-kjeden oppdatering, en oppdatert luften pumpe og en oppdatert Dynamo beltet og skivene.

Drivlinje

Girkassen på Testarossa er, som motoren, ganske robust. Det kan være problemer med differensial, som ikke alltid opp til oppgaven sende alle hestekrefter og dreiemoment til bakhjulene. Testarossa differensialer har vært kjent å self destruct, spesielt på høy kjørelengde eksempler, krever en erstatning. Silver lining her er at diff kan erstattes med en sterkere, oppdatert versjon fra 512 TR, som er mer slitesterk.Den Testarossa girkasse må varme opp skikkelig før driveren kan bruke 2dre utstyr aggressivt. Hvis dette er neglisjert, kan 2 utstyret synkronisert slites ut, forårsaker en "graunching" støy når skiftende.

Ledninger

Ledningene på bilen er ganske komplisert og mens problemer er ikke nødvendigvis vanlig, hvis det er problemer her, de kan være tidkrevende å rette. Som kjørelengde øker, øker sjansene for elektriske problemer.

Sammendrag

Testarossa er en komplekset, dyre å opprettholde. Stelt riktig det er også en rask, pålitelig GT. Mange eiere har brukt disse bilene som daglig drivere og det er ganske mange eksempler som har vært drevet 100.000 + miles. De fleste av problemene med disse bilene kan forebygges med riktig vedlikehold.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com