Walbro-forgasser justere verktøy

October 25

Walbro-forgasser justere verktøy

Forgassere kombinere drivstoff og luft for forbrenningsmotorer. Walbro forgassere brukes vanligvis for håndholdte enheter som linje-trimming, motorsager og blad-blåsere. Verktøy som brukes til å justere Walbro forgassere er ikke tilgjengelige for allmennheten fra Walbro eller Walbro lager distribusjon sentre siste EPA og California Air Resources Board utslipp forskrifter. Forgasseren som disse verktøyene brukes til å justere er utslipp regulert forgassere og justeringer av dem skal utføres av autoriserte fagfolk per avtale mellom Walbro og EPA.

D-formete justeringsverktøyet

Forgasser justeringsverktøyet brukes til å justere pinnene på mange Walbro forgassere. "D" figuren refererer til slutten av skruen, som en Phillips hodet eller flathead skrutrekker ikke passer. Bare autoriserte fagfolk har tilgang til denne typen skrutrekker, som gir mulighet for finjustering av forgasseren mens den kjører. Når en Forgasser er justert eller reparert, er D-formet skruene løst strammet mens motoren ikke kjører. For å fullføre justering, motor er i gang og skruene justeres basert på lyden motoren produserer. Walbro forgassere installeres i to-sylindrede motorer, men hvis blandingen av gass og olje produsert av forgasseren for rik, tennpluggen vil midlertidig ubeskyttede, gjør en lyd som en fire-sylinder motor. Det D-formete justeringsverktøyet strammer den skruer eller nåler, til motoren lyden er glatt og konsistent.

#500-20 limiter cap fjerningsverktøyet

Dette verktøyet brukes til å fjerne plast limiter hetten på enkelte modeller av Walbro forgassere. Limiter caps er en del av sabotasjesikre satt på plass av Walbro å følge EPA forskrifter. Limiter caps dekker skruene som justerer olje og gass blandingen. Disse dekslene er laget av plast, og verktøyet er lik et metall krok, som trekker hetten av, forlater skruene åpen til justering.

#500-508 limiter cap fjerningsverktøyet

Som det #500-20 limiter cap flytting verktøyet brukes #500-508 å avdekke skruene for justering. Forskjellen mellom to er størrelsen på hetten og mengden plass å sette kroken for fjerning.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com