Hvordan bli kvitt Mold fra bilen gulvteppet

September 1

Hvordan bli kvitt Mold fra bilen gulvteppet

Ifølge Lowe's, "Mold er en sopp som sporer er alltid til stede i luften-millioner av dem. Når forholdene ligger til rette, knytte disse sporer til en imøtekommende overflaten og form en "koloni"." Muggvekst kan oppstå omtrent hvor som helst, inkludert inne i en bil. Tepper gjør et perfekt hjem for mugg på grunn av sin tette fibrene. Rydde opp mold fra en bil kan være vanskelig, men det er ikke umulig. Det finnes flere rengjøring alternativer for behandling av mold-infested bil teppe som vil ikke bare drepe mold, men forhindre den oppstår på nytt.

Instruksjoner

Fjerne mugg fra bilen teppe

• Identifisere kilden. Finne ut hvor mold kommer fra og reparere problemet. Vanlige kilder til muggvekst omfatter lekk klimaanlegg og sprakk Vinduer. Noen ganger kan en sølt drink som har gått ubemerket også forårsake muggvekst av dempe teppet. Hvis du tror du har en lekkasje, men ikke finner en, vil en reparasjon tekniker kunne hjelpe deg i angivelse av lekkasjens plassering.

• Rengjør teppet med eddik. Fylle en sprayflaske med eddik og spray moldy områdene på teppet. La det sitte i 30 minutter og deretter tørke teppet med et håndkle. Hvis teppet er fortsatt er fuktig etter at du tørker bort eddik, bruk en liten vifte tørke området. Siden mold trives med fuktighet, er det viktig å sikre at teppet er helt tørt.

• Bruke en damp renere. Damprensere kjøpes hjemme forbedring butikker, samt noen varehus. De kan også leies. Damprensere er utformet til dyp feilfri og kunne få ut mold som er fast dypt inni fiber av teppet. Naturens innovasjon foreslår å bruke en damp renere med en soppdreper for å få teppet så skinnende som mulig.

• Rengjør teppet bruker en profesjonell karakter mold remover. Disse er tilgjengelig på de fleste maskinvare og hjem forbedring butikker. En profesjonell mold remover kan sprayes på teppet og bare fjernet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com