Refinishing fabrikk hjul

May 17

Fabrikk hjul er laget av solide materialer, men de kan bli ripete og bulkete over tusenvis av miles kjøring. Erstatte hjulene med nye kan koste tusenvis av dollar for et sett med fire hjul og dekk, montering og balansere dem og deretter sette dem på bilen din. Du refinish fabrikk hjul og spare en masse penger.

Reparere hjulet

Fjern hjulet fra bilen hvis mulig. Plasser maskeringstape og papir under kanten av hjulet for å dekke dekkene. Sett stykker bånd over ventilen stammen og lug vanskelige problemer å beskytte dem mot reparasjonsprosessen. Tørk hjulene godt med rubbing alkohol for å fjerne en klar beskyttende belegg. Sand alle huljern, dype riper eller kutt i hjulene med 80-korns slipepapir. Sand kantene på de skadede områdene før de er glatt. Bruk en liten plast applikatoren å tørke kroppen filler i huljern, bulker eller riper og la dem tørke i 30 minutter. Bruke 120-korn sandpapir til sand av filler til det er glatt med ansiktet av hjulet.

Prep hjulet

Sand hele hjulet med 120-korn sandpapir før det er fullstendig pusset og overflaten er kjedelig. Tørk hjulet med voks og fett remover å kvitte seg med alle fet fingeravtrykk eller støv partikler. Spray to tynne strøk av primer på reparerte områder. Sand primer med 300-korns slipepapir til det er glatt. Hold deg og sandpapir flatt under sliping slik at alle bulker eller lavtliggende områder kan merkes. Hvis overflaten ikke er helt flat, sand området med 80-korns slipepapir, mer helsparkling, la den tørke og sand det igjen. Gjenta denne prosessen til hjulet overflaten er helt flat.

Spray hele hjulet med et tynt lag med primer og la dem tørke for en time.

Maling hjulet

Maling for hjul kan finnes på alle bilindustrien forsyne butikker. Maling kan bli funnet som passer nesten alle fabrikken finish nøyaktig. Malingen er i spraybokser, så det er ikke nødvendig å bruke en spray pistol eller luftkompressor.

Spray hjulet med tre lag med maling, slik at hvert strøk 30 minutter for å tørke. Etter det siste laget med maling, tillate hjulene til å tørke i minst en time. Til slutt, spray to eller tre strøk av klarlakk maling, slik at 30 minutter for hvert strøk tørke. La hjulene tørke i minst 24 timer etter at siste strøk av klarlakk maling før monteres på bilen og kjører.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com