Reparere Tips for CD-stereoanlegg

August 11

Når du spiller musikk på en CD-stereoanlegg, roteres en CD-rom med høy hastighet mens informasjonen trykt på den leses av en laserstråle som produserer et elektrisk signal. Signalet overføres deretter til en forsterker og til slutt til høyttalerne. Problemer med CD-spillere kan ofte løses ved å rense CDer, rengjøring linse eller brett av CD-spilleren og en sikring eller strømkabelen.

Identifisere problemet

Stereoanlegget vil ikke slå på.

Det er ingen lyd kommer ut av høyttalerne.

Når en CD spiller, hopper musikken.

Når en CD spiller, er lyden fordreid.

Når CD-skuffen utløses, det stokker og beveger ikke seg jevnt.

Ingen strøm

Hvis stereo har ingen makt når slått på, kontrollerer du at strømforsyningen er riktig tilkoblet. Se innledende oppsettsinstruksjonene i brukerhåndboken instruksjonsvideoer.

Hvis det er fortsatt ingen strøm, koble stereo og fjerne sikring. Du må skru sikring casing for å få tilgang til den. Se brukerhåndboken for plasseringen av sikringen. Du kan fortelle fra måten sikringen har blåst hvis det er noe galt med systemet.

"En blåst sikring som vises røkt eller boblet kan indikere en kort i utstyret," rapporterer fixitclub.com. "En klar og ellers uskadet sikring vanligvis er bare utslitt og peker ikke til andre elektriske problemer i enheten."

Hvis sikring utbrent, erstatte den bortsett fra sikre du Bruk samme amp vurdering; nummeret skrives ut på siden av sikringen.

Hvis sikring er intakt, og det er ingen strøm når stereoanlegget er slått på, kan du prøve å bruke en erstatning strømledning. Ta kontakt med forhandleren der du kjøpte stereo for en ny ledning.

Hvis det er ingen lyd fra høyttalerne, må du kontrollere at høyttalerne er riktig knyttet til stereo ved å henvise til innledende oppsettsinstruksjonene i brukerhåndboken.

Andre problemer

Hvis CD-spilleren hopper, kan CDen være skitten. Rens CDen ved å gni en myk, tørr klut over det, fjerne smuss, støv og fingeravtrykk. Noen skrivbare CDer (CDRs) som opprettes fra datamaskinen CD-brennere hoppe på stereoanlegg selv om det er ingen tegn på plater. Prøv flere forskjellige CDer i spilleren.

Hvis CDen ikke er merket, men spilleren fortsetter å hoppe, rengjøre linsen av spilleren. Du kan kjøpe CD linsen rengjøringsmidler fra en elektronisk forhandler som beste kjøp.

Hvis lyden er fordreid, fjerne speaker ledningene og blåse til kontaktene der de plugg inn stereo fjerne støv eller skitt. Du kan også spray en liten mengde elektrisk kontakt renere i dem. Koble og sikre at de er fast på plass.

Hvis CD-skuffen stikker og ikke beveger seg jevnt, åpne skuffen (med utstøtingstasten) og spray en liten mengde elektrisk kontakt renere i hver side av stereo. Åpne og lukke skuffen flere ganger og gjenta.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com