Hvor å konvertere Net10 til Straight Talk

September 30

Hvor å konvertere Net10 til Straight Talk

Konvertere en Net10 mobiltelefon til å arbeide med Straight Talk tjenesten er mulig ved å bytte SIM-kortet Net10 telefonen med en aktiv SIM-kort til en Straight Talk telefon. SIM-kortet er et lite kort i telefonen som inneholder all tjenesteinformasjon som for denne telefonen, og bytte SIM-kort overfører telefontjenesten. Bytter SIM-kortet i en telefon høres ut som en vanskelig og teknisk oppgave, men i virkeligheten, er det like enkelt som å endre en telefonens frontplaten. Prosessen krever ikke noen verktøy og tar bare et par minutter å fullføre.

Instruksjoner

• Slå av telefonen. Siden du fjerner batteriet, er det best at du riktig nedlegge telefonen før batteriet fjernes for å forhindre skade telefonen. Gjenta dette trinnet for andre telefonen.

• Skyv neglen eller et kredittkort mellom press i telefonen til å åpne i akkumulator kammeret og fjern batteriet. Gjenta dette trinnet for andre telefonen.

• Skyv SIM-kortet ned med fingeren, og slipp den. SIM-kortet så dukker opp, det er gratis å bli fjernet. Trekk SIM-kortet ut av sin posisjon. Gjenta dette trinnet for andre telefonen. Sett inn rett snakke SIM-kortet i Net10 telefonen.

Tips og advarsler

  • Kontakt Straight Talk kundeservice hvis du opplever tekniske problemer eller mottar feilmeldinger når du slår på telefonen når du setter inn rett snakke SIM-kortet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com