Min Akai TV PTH5498 har ingen lyd

December 31

Min Akai TV PTH5498 har ingen lyd

En TV som slutter å fungere uten advarsel kan være veldig frustrerende, uansett hva problemet er. Hvis TVEN Akai har ingen lyd, og du har sørget for at det ikke bare har slått ned eller dempet, en av noen vanlige problemer skyldes sannsynligvis lyden mislykkes. I mange tilfeller kan du løse disse problemene i bare noen få minutter.

Tilkoblinger

En av de vanligste årsakene til TV lydproblemer er dårlig tilkoblinger: Hvis noen snorer løse eller frakoblede, lyden kan forvrenge eller forsvinne helt. Kabler koblet til TV-PTH5498 og andre enheter, som en DVD-spiller eller kabelboks, ikke skal være ordentlig koblet, og slitt eller skadet. Hvis en ledningen er skadet, må den utskifting; reparere det vanligvis ikke mulig.

Kringkaste problemer

Hvis du ser på en TV-sending når lyden mislykkes, kan problemet være med stasjonsnavn. Du kan enkelt finne ut ved å vise en annen kanal eller prøver å bruke en annen kilde, for eksempel en DVD-spiller eller en spillkonsoll. Hvis PTH5498 TV lyden returnerer, problemet er sannsynligvis stasjonsnavn, og du må vente på stasjonen for å rette den.

Fjernkontroll

I noen tilfeller ikke problemet med TV hele. Hvis du har brukt en fjernkontroll for å justere volumet, kan fjernkontrollen være problemet. Hvis å skru opp volumet på TV selv fungerer, og på fjernkontrollen svarer andre funksjoner, som skiftende kanalen eller slår den av og på, ikke, kan du kontrollere at den eksterne batteriene er satt inn riktig, og fjerner alle objekter foran TVEN som kan hindre fra fjernkontrollens. Hvis fjernkontrollen fortsatt ikke fungerer, trenger du sannsynligvis bare å bytte batterier.

Vedlikehold

Hvis du har sjekket alt, men Akai TV har fortsatt ingen lyd, kan det krever profesjonell service før det vil fungere ordentlig igjen. Dessverre Akai ikke tilby støtte eller reparasjon i Nord-Amerika, men du kan spørre med lokale butikker som Sears og Best Buy for TV-alternativer eller et annet pålitelig reparasjon selskap i ditt område (se ressurser).


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com