Hvordan jeg frigir låsen på min gass Cap?

January 20

Hvordan jeg frigir låsen på min gass Cap?

Finne din låst gasskappe frosset kan være mer enn en ulempe, spesielt hvis du er nesten tom for drivstoff og må fylle tanken. Du kan bruke varmt vann for å frigi en gass cap lås, kan dette føre vann lekker inn gasstanken. Hvis du er på en bensinstasjon, du har ikke tilgang til konvensjonelle metoder som de-icing spray eller hårføner, men det finnes måter å låse opp lokket uten dem. Hvis du bor i et kaldt vær klima eller låsen fryser ofte, holde rettsmidler for tiner det med deg i bilen.

Instruksjoner

• Varme nøkkelen på motoren når bilen kjører og prøve innsetting i låsen. Hvis nøkkelen er varm nok, vil det tine låsen. Du må gjenta dette flere ganger. Det er en hendig metode hvis du ikke har andre typer av tining hetten i bilen. Nøkkelen kan også varmes med en kamp eller sigarettenner.

• Våt en klut med varm eller varmt vann og legge det over låsen. Unngå pouring varmt vann på låsen, da dette kan sammensatte problemet hvis vannet refreezes eller kommer i gasstanken.

Varme eller spray nøkkelen å tine låsen.

Spray de icer på låsen og tasten. Bruk den sparsomt på låsen. Spray låsen forsiktig for å unngå å få de icer i gasstanken.

• Direkte varme luften fra håndholdt hårføner på låsen hvis du er hjemme, i en garasje eller nær en stikkontakt som vil tillate deg å bruke.

• Bruk en papp sylinder fra en papir håndkle eller toalettpapir roll. Plasser den ene enden over låsen og puste gjennom den andre. Varme pusten kan hjelpe tine låsen. Dette kan ta litt tid.

Tips og advarsler

  • Sprøyte gass hetten låse med nonstick matlaging spray når du får det låst opp for å hindre frysing.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com