Hvor ofte bør man erstatte motorsykkel hjelm?

May 8

Hvor ofte bør man erstatte motorsykkel hjelm?

Hjelmer er en nøkkel sikkerheten når man kjører på alle typer motorsykkel. De har vist seg for å hjelpe redde liv i uheldig situasjon av en kollisjon eller annen form for ulykke. Hjelmer involvert i ulykker skal erstattes umiddelbart, men hva med de som ikke er? Eksperter foreslår erstatte motorsykkel hjelmer selv når de ikke har vært i en ulykke, for ulike, viktige grunner.

Tidsramme

Erstatte hjelmer som har noen form for merkbar skade umiddelbart. Sprekker og chips kan angi redusert konstruksjonssikkerhet og kan føre til alvorlige skader hvis slitt i en ulykke. Erstatte hjelmer uten åpenbare skade hver to til fire år, etter motorsykkel sikkerhet grunnlaget.

Ikke-så-Gentle aldring

Hjelmer er laget av materialer som sakte svekkes over tid. Dette materialet begynner å bryte ned gjennom bruk, oppvarming og kjøling. Haken stropper begynner å falle med konstant bruk, noe som gjør dem mer utsatt for brudd. Lim, harpiks og materiale brukt når hjelmen ble bygget vil også begynne å bryte ned, legge til mer ubehag og mindre beskyttende egenskaper. Hvis en hjelm blir løs, ikke forsøk å erstatte utfyllingen. Kjøpe en ny en i stedet.

Opprettholde en hjelm

For å sikre hjelmen må byttes etter sin maksimal levetid, ta vare vedlikeholde den. Aldri slippe hjelm, og hvis du tilfeldigvis gjør, sørg for å inspisere det helt for underskriver av edderkoppspinn sprekker og chips. Hjelmer kan vanligvis bli brakt til en produsent for inspeksjon og noen ganger reparere. Dra nytte av denne tjenesten hvis mulig. I tillegg sørge for å holde indre av hjelmen ren. Svette og varme fra hodet begynner å bryte ned innvendig fôr og skum og gjøre hjelmen løs på hodet, så rense den etter hver bruk anbefales.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com