Problemer med en S-video til RCA

November 22

Problemer med en S-video til RCA

Kompositt videoinngang hjemmeunderholdningssystemer reiser på en enkelt kabel med RCA-kontakten på slutten. Begrepet "RCA" definerer ikke formatet, som mange andre signaler, inkludert lyd, bruker samme Trykk på kontaktene. Men mange brukere feilaktig kaller kompositt-video RCA. Et nyere format, S-video, bruker to kabler for å transportere videoinformasjon. Når du prøver å koble de to formatene sammen, kan det oppstå problemer.

Kompositt Video

Kompositt video sender alle komponenter av et videosignal på en enkelt kabel. Informasjon for de tre video fargene rødt, blått og grønt, intensitet informasjon og synkronisering signalet kan forstyrre hverandre som de reiser på kabelen i dette formatet. Interferens mellom fargesignaler kan føre dem til å "blø" på skjermen presentasjonen, og interferens med synkronisering signalet kan føre til at bildet jitter. Komposittvideo har den laveste kvaliteten av alle videoformater.

Multi-system

Ytelsen signal som de reiser langs videokabler utviklet produsenter S-video, som sender fargeinformasjonen på en koaksialkabel og intensitet og synkronisering signaler på en annen koaksialkabel. De to kablene blir holdt sammen av en ytre jakke og kontaktene har fire pinner å holde signalene atskilt. Du kan ikke koble en S-video-kabel til en RCA-kontakt, og du kan ikke koble en RCA-kabel til en S-video-kontakten. Men du kan ha en Videospiller med en S-video-utgang og en skjerm med bare en RCA-inngang, eller omvendt. I dette tilfellet må en adapter.

Fysiske kort

Slik konverterer S-video til kompositt video, må du delta signalene sammen. Så konvertere kompositt video til S-video, må du skille signaler. Noen gjør bare en fysisk forbindelse fra en S-video kopling til en RCA-kontakt for å både delta og skille. Men disse kortene endre impedans eller AC motstand kjennetegner alle kretser og forvrenge signalene i begge retninger, noe som resulterer i en lavere bildekvalitet enn komposittvideo. For mange S-video TV-apparater fungerer de ikke i det hele tatt.

Kort med filtre

Noen produsenter legger et filter laget av elektroniske komponenter til RCA til S-video-kort skal bli med to S-video signaler eller skille komposittvideoen i to ulike signaler. Dette løser impedans problemet, men presenterer et annen kvalitetsproblem. Når du kobler to komponenter i S-video-signal sammen, kan du redusere kvaliteten på signalet for komposittvideo. Og når du deler et sammensatt signal å passe en S-video-inngang, kvaliteten på bildet på S-video skjermen forblir den samme som komposittvideo. Du kan bare få kompositt video kvalitet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com