Hva er bakside-prosjektering TV?

November 9

Bakside-prosjektering TV er TV-apparater som kastet sine video bilder av projisere dem fra skjermen og deretter reflekterer den, i motsetning til å projisere det fra foran skjermen, liker filmer på kino. Bakside-prosjektering TV bruke teknologien svært lik gammeldags bilderør (CRT) TVer, og mange bruker selv sin egen versjon av CRTer. Mens flatskjerm-TVer vokser mer populært, bakprojisering høy-definisjon (HD) TV har en nisje blant forbrukere, hovedsakelig på grunn av høyere bildekvalitet og lavere kostnader, spesielt med advent av digital light processing (DLP) TV. CRT og DLP er de to vanligste typene bakside-prosjektering TV.

Funksjonen

En bakre projektor-TV bruker en type projektor for å overføre sin videobildet. Dette bildet går deretter gjennom linser som forstørr bildet. Forstørrede bildet må deretter reflekteres av speil slik at den viser bildet bakover på innsiden av et glass-skjermen. Betrakteren ser bildet på skjermen ytre side, som er invertert, slik at det vises riktig. Alt dette finnes i en lufttett boks, så ingen lys kan flykte fra innenfor og alt lys til å projiseres.

BILLEDRØR

Bilderør bruker samme metode brukes av eldre CRT, der et elektron strålen i en vakuumrør prosjekter bildet på speilet og skjermen. Den største forskjellen fra sine forgjengere er at i stedet for en CRT bakside-prosjektering modellen bruker tre små CRTer---en for hver av de tre viktigste fargene, røde, grønne og blå.

DLP TV

DLP TV-er bruker en digital micromirror device (DMD), som er en chip som inneholder millioner av små aluminium speil. Bildet vises på DMD, og lyset fra TV interne lampen er lyste på chip ved hjelp av objektiver og et roterende fargehjul. Lyset reflekteres fra speilene og deretter passerer gjennom en projeksjon linse, hvor det deretter gjenspeiler et mer større speil og på skjermen.

Sammenligninger

CRT-basert TV er ofte mindre dyrt å produsere, siden de bruker eldre teknologi, og er vanligvis priset mye lavere. De har også mye mer fleksibilitet i bildeoppløsningen fordi de ikke bruker et fast pixel felt som papirformat DLP og LCD. Men de er også mye større (dypere) enn andre TVer og har en større risiko for skjermen brenne-in. DLP sett produsere høy kontrast og jevnere bilder og bruker mindre strøm, men noen ganger kan produsere et kort glimt av farger kalles en "rainbow effekt." Også må til slutt sin lampe pære erstattes.

LCD Bakprojeksjon TV

Det er noen modeller flytende vise (LCD) bakside-prosjektering TV. Disse bruker teknologi som er en kombinasjon av CRT og DLP, sender et sterkt lys gjennom en gjennomsiktig chip av piksler, som deretter reiser gjennom forstørrende objektiver og et stort speil til skjermen. Bakre LCD-projektorer produserer den samme høye kontrasten på strømsparingsmodus som DLP-modeller. Men LCD-modeller er vanligvis mye dyrere, og deres piksler kan ofte sees på storskjerm. Vanligvis er flatskjerm LCD-TVer etterspurt høyere enn sine bakside-prosjektering kolleger.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com