Hvordan du installerer problemer på en lastebil

September 22

Hvordan du installerer problemer på en lastebil

Lette lastebiler har eksistert nesten like lenge som den første bilen. En pickup lastebil kan være ganske nyttig redskap for å ha rundt. Bakre Last sengen kan dra Last veier flere hundre pounds eller mer, og noen biler har en passasjerkapasitet tilsvarer en bil. Med installasjonen av problemer, kan henting bli enda mer allsidig. Avhengig av modell, kan noen lastebiler taue tilhengere veier flere tusen pounds.

Instruksjoner

• Slå av motoren og la systemet å kjøle. Plasser valglinjen utstyr i park for en lastebil med automatisk eller forlate overføring i første eller revers for en lastebil med en manuell girkasse. Chock en på dekk for å hindre bevegelse.

• Senk reservehjul fra undersiden av bakre Last sengen og fjerne den slik at arbeider rom for installasjon av opphenget. Instruksjonene reservehjul for kjøretøyet, hvis nødvendig. Hopp over dette trinnet hvis bilen ikke har en under sengen reservehjul.

• Skyv under baksiden av bilen og finne fabrikk-boret hull i undersiden av hver ramme jernbane. Raise opphenget til undersiden av lastebilen mot slik at opphenget trekke bar rør baksiden av lastebilen. Line opp monteringshullene i opphenget til fabrikken-boret hull i rammen. Hopp over dette trinnet hvis rammen skinnene har ingen fabrikken hull.

• Høyne opphenget på plass i bilen og merke plasseringene til opphenget monteringshuller på rammen skinnene med en filt tippet penn. Lavere opphenget. Sted en ½ tommers bor i en makt-drill og gå gjennom rammen skinnene på pennen merkene. Hopp over dette trinnet hvis rammen skinnene har fabrikken boret hull.

• Plasser en av opphenget beholde bolter gjennom hullet i en bolt blokk, som er inkludert i opphenget, og sett den gjengede enden av bolten gjennom en av opphenget monteringshuller i rammen tog med den gjengede enden vendt nedover. Gjenta for hver gjenværende monteringshullene.

• Heve opphenget på plass slik at bolter stikker ut gjennom undersiden av rammen skinnene linje med opphenget monteringshuller. Sikre opphenget ved å plassere lås skiver og nøtter over den gjengede enden av bolter. Boltene til dreiemoment angitt i hitch instruksjonene bruker en momentnøkkel.

• Erstatt reservehjul (hvis fjernet) og fjerne hjulet parkeringsklosser.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com