Hvordan slette & tilbakestille en iPhone

March 22

Hvordan slette & tilbakestille en iPhone

Apple iPhone er en allsidig smartphone som kombinerer e-post, Internett-surfing, telefonfunksjoner og en voksende bibliotek av flere programmer som kan brukes på enheten. Mange iPhone eiere oppgradere til nye iPhone-modeller. Hvis du har en gammel iPhone og ønsker å gi den til noen andre å bruke, bør du fjerne telefonen og tilbakestiller det til standardinnstillingene. Dette vil fjerne alle personlige data på telefonen.

Instruksjoner

• Slå på iPhone.

• Trykk på "Innstillinger"-knappen.

• Velg kategorien "Generelt" Bla ned til kategorien "Reset".

• Velg "Slett alt innhold og alle innstillinger." Tillate iPhone å arbeide gjennom denne prosessen som det kan ta opptil en time avhengig av hvor mye data du har.

• Gå tilbake til kategorien Reset velge "restarte nettverk innfatningene" gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillinger.

Tips og advarsler

  • Kundetjenesten gjelder med alle spørsmål du måtte ha: (800) 694-7466.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com