Hvordan erstatte en lyd Jack

April 10

Elektronisk lydkontakter (RCA-kontakter) brukes for lavspent tilkoblinger mellom lyd-komponenter. Et vanlig eksempel på en audio RCA-kontakt er en audio-utgangen på en CD-spiller. Mens holdbar er det mulig for lydkontakter skadet eller utslitt. I mange tilfeller kan disse bli erstattet av eieren, om noen er lettere å erstatte enn andre.

Instruksjoner

• Koble din del av hørlig utstyret.

• De interne komponentene i de fleste deler av audio utstyr (mottakere, CD-spillere, etc.) er tilgang til en av to måter - ved å fjerne panelet på bunnen eller ta av dekselet (toppen og siden). Se etter skruer på siden av utstyret. Løsne og skru ut skruene og forsøke å Løft dekselet. Hvis dette ikke fungerer, snu giret og fjerne alle skruene på nedre hjørne av enheten og trekk av det nedre panelet.

• En gang inne i enheten, identifisere RCA audio jack du vil erstatte. Det er to måter som lydkontakter er vanligvis koblet til interne kretser. Enten kontakten er koblet til komponentene med to ledninger eller det er loddet direkte et kretskort. Hvis det er det første alternativet (to ledninger), gå til trinn 4. Hvis kontakten er koblet direkte til kretskortet, gå til del 2.

• Etter noterer som ledningen kobles til hvilken del av RCA audio jack, ta din loddebolt og ta det til loddet tilkoblingene koble ledningene til kontakten. Som loddetinn myker, trekk på å løsne den fra kontakten. Gjenta med den andre ledningen. Hvis ledningene ikke kan fjernes på denne måten, avskjære dem så tett som mulig til kontakten.

Ta kontakten ut av kabinettet angre mutteren holder den på plass med en skiftenøkkel. Sett din nye kabinettmontering RCA audio jack inn i åpningen, og deretter loddetinn ledningene til terminalene. Hvis du hadde å klippe ledningene for å fjerne dem fra den opprinnelige jack, fjerne ca 3/8 tommer isolasjon fra ledningene før lodding dem.

Erstatte et lyduttak koblet direkte til kretskortet

• Erstatte en lyd RCA-kontakt som er koblet direkte til kretskortet er en komplisert operasjon, og kan være best overlates til en profesjonell lyd reparasjon person. Bruk følgende fremgangsmåte hvis du vil prøve det selv.

• Merk der pinnene av lydkontakten koble til kretskortet. Berør tuppen på din loddebolt til disse steder og forsiktig vrikke jack å jobbe den løs. Note kontaktstiftene kontaktene som du trekker den. Det er en god idé å ta et digitalt bilde som referanse når du gjør dette.

• Når du har sikret en erstatning jack med samme pin konfigurasjon (se tilleggsressursene), plasserer den i posisjon på kretskortet og nøye loddetinn det på plass. Vær forsiktig, fordi spredt stykker av loddetråd kan kortslutte kretser, og overdreven varme fra loddebolt kan skade nærliggende elektroniske komponenter.

• Test lyd ut ved å slå på og bruke utstyret, og deretter erstatte forsiden.

Tips og advarsler

  • Alltid koble lyd utstyret før du forsøker å arbeide med den. Selv da forstå at det er fortsatt mulighet for at elektrisk støt er mulig på grunn av kostnader lagret i strømforsyningen til enheten du arbeider på. Ikke forsøk å arbeide på elektroniske enheter hvis du ikke er villig til å akseptere risikoen. Se tilleggsressursene på lossing kondensatorer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com