Hvordan bytter jeg en frontruten på en 1978 Ford?

July 16

Hvordan bytter jeg en frontruten på en 1978 Ford?

Sprakk frontruten er ikke bare ulovlig i de fleste stater, men er ikke sikker på veien. Skadet frontruten også la i fuktighet som, ifølge Auto Media, forårsaker etsende rust skjemaet på ståloverflater og å kompromittere selvklebende bånd frontruten glasset. Hvis du vil erstatte en frontruten på et 1978 Ford kjøretøy, må noen verktøy, en kraftig bindemiddel og assistent for å veilede deg. Kontakt produsenten av lokale Ford å bestille erstatning glass som passer din ' 78 modell.

Instruksjoner

• Bruk vernebriller og verktøyet hansker for å beskytte deg mot farlige glass.

• Demonter bakspeilet. Med en liten stjerneskrutrekker, kan du fjerne skruene som fester den til glasset. Skyv en liten flathead skrutrekker under speilet 's base og begynne å lirke oppover. Hvis limet er for sterk, Skyv et tynne barberblad under base slik at de vil kutte på limet. Satt speilet når du har fjernet den.

• Bruk en trim flytting verktøyet for å fjerne bilens topp trim stykke som utsiden av frontruten. Stikk nålen av verktøyet inne gapet mellom bunnen av frontruten og dens weatherstripping. Kroken må nå helt inne trim til den stopper ved trimme klippet. Når kroken når i klippet, trekk oppover på klippet slik at det vil løsne trim. Når trim er løsnet, kan du fjerne den manuelt.

• Bruk teppe kniv til å kutte vinduet inne molding fra utsiden av Ford. Gjøre kutt glatt, kutting rundt perimeteren på en jevn tempo.

• Fra innsiden av bilen, trykk på glasset med begge hender å dislodge frontruten fra rammen. Ha en assistenten fange glass fra utsiden bilen slik at det ikke vil falle og brekke.

• Bruk mild såpe og en fille rydde bort klissete lim buildup fra inne i rammen før du erstatter frontruten.

• Bruk en perle av uretan caulk innsiden av vinduskarmen. Til assistenten, angi glasset i bunnen av rammen først, og løft den øvre delen av glass opp og innenfor rammen. Trykk kroppsvekten din på glasset slik at det opprettes en lufttett forsegling.

• La caulk uretan satt for 24-48 timer. Monter bakspeilet med et speil lim, som du kan kjøpe fra en auto deler butikken. Følg remounting prosessen som anvist på etiketten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com