Feilsøking Bilstereo Forsterkere

May 25

Høyttalerkablene

Hvis ikke kommer lyd fra forsterkeren, men strømmen er på, kan det være at høyttalerledningen kommer fra hovedenheten eller gå ut fra forsterkeren til høyttalerne har blitt skadet. Spore høyttaleren ledninger til og fra forsterkeren å sikre at den er ikke koblet riktig, kinked eller bøyd og ikke inneholder noen skjøter som kunne malt ut systemet, noe som kan skade stereoplaten eller forsterkeren i prosessen.

Makt og bakken ledninger

Hvis det er ingen lyd fra forsterkeren det ikke synes å være aktivert, sjekk for en dårlig bakken eller strøm ledning. Hvis forsterkeren var kablet riktig, makt ledningen er røde og bakken ledningen blir svart. Jordledning skal være sikkert festet til en umalt del av kjøretøyets kropp eller kabinett. Makt ledningen vil trolig være spores til sikring panel, skjøtes til en annen varm ledningen eller koblet direkte til selve batteriet i motor-bukten. Hvis noen av ledningene er skadet eller kuttet, er det sannsynlig at forsterkeren vil slutte å fungere før problemet er løst. Ti-gauge wire eller større skal brukes for begge makt og bakken kildene.

Sikringer

Forsterkere generelt har en sikring innebygd i kroppen nær sundene høyttaler, og dette bør imidlertid kontrolleres ved første tegn noe er galt. De er vanligvis totrinns stil med strømstyrken vurdering skrevet i hvitt på slutten av den fargede plast delen. Også kan det være en innebygd sikring i røde power ledningen som kan blåse under overspenning. Sikre at alle sikringene er fortsatt i god orden før antar feilrettingen er noe dyrere.

Chassis jord

Noen forsterkere krever kabinett, eller kroppen, av amp være jordet i tillegg til svart bakken ledningen. Hvis du er sikker på at alt er koblet opp riktig men makt ledningen forsterkeren nekter å komme, kan du prøve å jording rammen av forsterkeren til en umalt del av bilen. Du kan sjekke ved baring endene av en wire og rørende ene enden til kroppen av amp, og den andre enden til en egnet bakken på bilen. Hvis forsterkeren tennes, er boring og hard-montering amp sannsynligvis nødvendig. Skruene går gjennom kroppen av bilen og rørende chassis forsterkeren gir bakken.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com