Toyota Tacoma øvre kontroll Arm installasjon

April 13

Øvre kontrollarmen på en Toyota Tacoma leder foran styring knoke opp og ned gjennom fjæringsvei. Denne arm har gummi foringer på rammen og et kuleledd kobler til knoke. Begge disse komponentene er utsatt for slitasje og rive fra alder og overforbruk. Hvis du vil løse problemet, er det ofte billigere å erstatte hele øvre kontrollarmen snarere enn bare de enkelte komponentene, og det er enklere også. Dette tar omtrent en time å gjøre.

Instruksjoner

• Parker og sette på parkeringsbremsen på Toyota Tacoma. Løfte bilen opp fra bakken med jack og sette jack står under forsiden av lastebilen. Ta av hjul med dekk jern.

• Sett jack under nedre kontroll arm og løft det opp kontakt armen like under styring knoke. Trekke ut cotter pin fra øvre kontroll arm ballen felles med de nål nebbtangen, så unbolt øvre kontrollarmen fra knoke.

• Skille den øvre kontroll arm fra knoke med ballen felles skilletegnet. Unbolt overarmen fra rammen med en åpne slutten fastnøkkel og 3/8-tommers ratchet og socket. Trekk armen ut av rammen med begge hendene.

• Sette erstatning øvre kontrollarmen i rammen med 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel. Bolt armen til knoke med 3/8-tommers ratchet og socket, deretter installere erstatning cotter pin i kuleleddet.

• Fjerne kontakten fra nedre kontroll arm og deretter bolt hjulene til huben med dekk jern. Ta bilen ut av stands med jack.

Tips og advarsler

  • Det anbefales at du får en profesjonell justering når du arbeider med forstillingen. Selv om du kan forsøke å justere det selv, vil den laser guidede utstyret på en profesjonell butikk gi deg en mer nøyaktig justering.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com