Hvordan installerer Coilovers

December 15

Hvordan installerer Coilovers

Coilovers er populær blant bil syklistene og andre bilentusiaster som aldri har sett en ettermarkedet alternativet de ikke minst ønsker å prøve. Begrepet beskriver og refererer til en strut inne en coil våren. De kan justeres for stivhet avhengig av driveren preferanse. Installere dem en utfordring og ikke bør forsøkes ved mekanisk svak eller motorverktøyet skeptisk. Også rekruttere assistent med minst noen grad av mekanisk knowhow.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et nivå gulv, rack eller overflate. Bruk enten gulvet jack eller bil heis for å øke bilen til en komfortabel arbeidshøyde. Måle alle fire hjul fra midten av wheel hub til fender brønnen, slik at alle er like, og bilen er helt. Slå fremre dekk helt til høyre for å bedre tilgang foran driveren siden hjulet godt. Øke panseret.

Lå dekket og hjulet ansiktet opp for å holde dekk overflate feilfri og hjulet arbeidsunderlaget.

Fjerne hjul og dekk fra bilen og legge den til side. Multipliser ut fra skillelinjen ved hjelp av 12mm skiftenøkkelen. Deretter fjerne bunnen spankulere bolter. Disse vil være stramt, så være forberedt på å bruke makt på dem.

• Ikke treffer eller skade en brems linje mens bryting med spankulere bolter. Disse boltene vil ha en flat plass i endene til å holde dem fra å slå normalt, så du må bruke en hammer. De har også eksentriske områder på dem som brukes til å justere camber.

Husk å dreiemoment på øvre strut bolter til spec.

Lavere bilen, etter behov, slik at du komfortabelt inn på området under panseret på hjulet godt. Går ved toppen av spankulere tårnet under åpnet panseret og fjerner tre bolter i spankulere ovenfra. For de fleste GM biler er en 14 mm fastnøkkel jobb.

• Hold samlingen spankulere fast, legge den endelige nøtter fra toppen spankulere bolter. Kontroller at samlingen strut kan slippe fritt, unngå bremseslanger, når du fri den. Tillate spankulere faller gjennom øvre strut hullet i hånden.

Etter markedet kan suspensjoner endre bilens veiprofilen.

Ha en assistenten løfte suspensjon i tråd med bolt-hullet på undersiden ved rattet godt og skru på plass. Juster pilen på den øverste bolten på hjul er ønsket camber du ønsker. Dreiemoment disse boltene til 130 pounds som assistent holder det med en fastnøkkel til å holde det slår. Gjenta for passasjersiden og begge steiler installere brems linje braketten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com