Hvordan laste ned ringetoner fra en datamaskin til en Blackberry

February 9

Hvordan laste ned ringetoner fra en datamaskin til en Blackberry

Selv i de fleste henseender merke BlackBerry smartphone grensesnitt er den samme som andre telefoner, er en stor forskjell i måten telefonen administrerer og nedlastinger ringetoner. For å si det enkelt, har operativsystemet ikke et samlet ringetone program, så det er opp til deg å finne din egen lydfiler på Internett for din BlackBerry. Å få disse ringetoner datamaskinen og på mobilen er enkelt og kan gjøres i bare noen få minutter.

Instruksjoner

Hvordan laste ned ringetoner fra en datamaskin til en BlackBerry

• Opprett en mappe på skrivebordet for alle ringetoner. De kan være i MP3- eller WAV-format.

• Koble telefonen til datamaskinen via mini-USB-ledningen. Kobler den lille enden av ledningen inn telefonen makt jack, og koble deretter den andre delen i datamaskinens USB kjøre.

• Bla til telefonen ved å gå til "Min datamaskin". Du vil se en BlackBerry-ikon. Dobbeltklikk på den for å vise telefoninnholdet harddisk.

• Finne BlackBerry ringtone-mappen. Det vil være i delen "media" i telefonens harddisk, selv om den nøyaktige plasseringen av denne mappen vil variere avhengig av telefonens modell og operatør.

• Dra filene fra mappen du opprettet i trinn 1 i ringtone-mappen. En statuslinje vil dukke opp, som angir at filene overføres. Når prosessen er fullført, kan du koble mobilen ved å koble den.

Tips og advarsler

  • Hvis du har mye av ringetoner, kan du vurdere å flytte ringetonen samlingen til et MicroSD-kort. Du kan opprette en sekundær ringetone katalog på dette kortet og trenger ikke å bekymre deg for ringetoner impinging på verktøy og programmer.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com