Slik tilpasser du en Jeep Grand Cherokee

March 2

Jeep Grand Cherokee oser klassiske styling av den klassiske Jeep Wranglers bortsett fra de er bygget for familien hale og ikke helt klar for off-road stien ri at Wrangler ble bygget for. Det tar ikke mye tilpasning for å få familiebil klar for trail riding fordi det allerede er utstyrt med en kompetent motor og firehjulsdrift. Alt du trenger å gjøre for å få Jeep trail-ready er bolt på noen tilpassede elementer.

Instruksjoner

• Erstatte eksisterende seter med rase seter. Off-road trail ridning kan dessverre føre til uhell som krever behovet for minst tre-punkts sele sitteplasser. Dette betyr at du har to skulder belter og en senter skrittet belte at alle spenne sammen foran din navlen. Det er det samme konseptet som et barns bilsete. Det er utformet for at du kjøretøyet i tilfelle ulykke. Disse setene kan installeres for foran og bak å sikre alle passasjerer.

• Installere en elektrisk vinsj i støtfangeren foran i Cherokee. En jente er en motorisert slep linje som er utformet for å trekke et kjøretøy ut av gjørma hvis den blir sittende fast mens trail riding. Dette er en må ha enheten hvis du noen gang tenkt til sti ri alene eller hvis du planlegger å ri på stier som har mye av myke terreng. En vinsj forsyning kit er også anbefalt å sikre du har alle riktig utstyr å feste det til trær ir steinblokker hvis du må.

• Installere en elektrisk-opererte luft kompressor system. Punctured dekk er vanlig når trail riding spesielt hvis du vil senke trykket i dekkene å få ekstra trekkraft. Det er ikke alltid praktisk eller mulig å endre et dekk på sporet så å kunne pumpe et dekk er svært viktig. Bærer en dekk oppdateringen kit anbefales også så du ikke trenger å stadig stoppe for å fylle dekket. Standard dekk reparasjon pakkene som er tilgjengelige på auto forsyne butikkene.

• Installere en CB-radio for nødhjelp. En CB-radio, eller borgere bandet radio, kan virke foreldet på grunn av bred bruk av mobiltelefoner, men mange eksternt gjør ikke plukke opp mobilnettet signals.00 CB radioer vanligvis brukes og overvåket av off-road entusiaster. Har en CB-radio installert i din Cherokee kan være forskjellen mellom å få hjelp for ødelagte bilen eller walking miles i gjørma å få hjelp.

Tips og advarsler

  • Bærer en luftkompressor og dekk reparasjonssett bør ikke brukes i stedet for bærer et reservehjul. Et flatt dekk kan være ødelagt utover muligheten for et reparasjonssett rette, anbefales så har en erstatning for emergency alltid.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com