Hvordan fjerne en startpakke på en 1999 Chevy Suburban

December 30

1999 Suburban motor starteren er en høyt dreiemoment forrett som mottar strøm slå svinghjulet. Svinghjulet er knyttet til overføringen, som skaper strøm for bilen å slå sin drivverket. De første bilene i produksjon i 1900 ble utstyrt med hånden forretter. Menn og kvinner måtte manuelt slår en sveiv på utsiden av motoren starte bilen. Oppfinnelsen av self-starter, av General Motors direktør for forskning Charles Franklin Kettering og patentert i 1915, raskt blitt valget for bilkjøpere.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen med en socket skiftenøkkel. Husk å Legg kabelen fra metall å hindre gnist. Øke forstadsområdet på en heis eller jack stand til et komfortabelt lydnivå.

• Fjerne starter solenoid brakett og starter skjold med en vanlig skrutrekker. Starter og stater releet ligger sammen, nær bunnen av motoren og mot overføring.

• Fjerne starter solenoid ledninger med en socket skiftenøkkel. Det er to telegrammer knyttet til sin egen solenoid kontakten. Erstatte hver solenoid mutter, til magnetventil kontakten, å unngå forvirring i løpet starter erstatning. Hver mutter har sin egen unike tråd.

• Fjern to starter montering bolter med en socket skiftenøkkel. De ligger på begge sider av starteren, på utsiden av monteringsbraketten starter. Fjerne starteren ved å trekke det ut av monteringsbraketten starter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com