Hva gjør bil sikringer blåse?

November 28

Hva gjør bil sikringer blåse?

Det er generelt god når en bil sikring slag fordi i de fleste tilfeller den hindrer noe mer alvorlig (dyrt) oppstår. Sammenlignet med alle andre bildeler, er en sikring skitt billig. Svikt i en sikring gjør, men nødvendiggjøre granskningen av årsaken slik at problemet kan korrigeres.

Funksjonen

Keramiske sikring

Sikringene installert i en bil utføre samme type funksjon som sikringer installert i noen boliger og de fleste elektriske og elektroniske enheter. Når straumen gjennom sikringen overstiger sikringens karakter, elementet i sikringen smelter og bryter krets for å avslutte gjeldende flyt. Når dette skjer, betyr det at uansett tilbehøret - radio, vindusviskere, horn - sikringen er innebygd uten å la for mye strøm til flyten. Årsaken til denne overflødig nåværende bør umiddelbart identifiseres og korrigeres.

Årsaker

Feil eller defekt svaber motorer kan forårsake overdreven gjeldende flyt, noe som resulterer i en blåst sikring. Defekt brytere kan forårsake kortslutninger. Vindusviskere frosset under isen kan føre en blåst sikring av hindrer svaber bevegelighet. Andre elektriske komponenter, for eksempel oppvarming og kjøling blåser motorer, makt seter, elektriske drivstoffpumper eller klimaanlegg kan alle føre sikringer å blåse. I mange tilfeller kan en blåst motorbanen sikring indikere en kortsluttet motor.

Hva gjør du når bilen sikringer slag

Når feilsøking fører til bekreftelse av en blåst sikring, er den første tingen å gjøre å erstatte sikringen, og pass på å matche nøyaktig amp vurdering. Hvis dette løser situasjonen kan det være resultatet av en forbigående overspenning skyldes en nakne ledning, som bør være plassert og reparert. Hvis feilen er fortsatt til stede, gjøre en grundig kontroll av ledninger for løse tilkoblinger i sviktende krets. Følg også til batteri kundeemnet knyttet til motoren og sikre en sikker tilkobling.

Hvordan erstatte en bil sikring

Glass-innkapslet sikringer

Skifte en blåst bil sikring er en ganske enkel prosedyre. De fleste biler har liten plast-innkapslet sikringer som presse i og trekke ut. Bruk p-nosed tang eller liten pinsett-lignende grippers laget for denne oppgaven. Erstatte blåst sikringen med en av identiske amp vurdering. Plast sikringer er fargekodet slik erstatning bør være samme farge. Glass sikring amp rangeringer er preget av forskjeller i lengden på sikringen. De fjernes ved å løfte ene gangen. Forkaste blåst sikringer og få en ny gnist.

To Dollar sikring eller $200 reparasjonen regningen

Sikringer koster svært lite.

Noen lesere kanskje har sett en "60 Minutes" program fra en generasjon siden der en bil var rigget med en enkel feil og tatt til flere reparasjon steder. Estimater for reparasjon variert gjennom et utrolig utvalg for noe som var bare noen få dollar å reparere. Tilfeller som dette likevel skje hver dag. Så ville det være mest fornuftig å sjekk og erstatte sikringene selv før du tar bilen i for reparasjoner. Bil sikringer er svært billig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com