Vil en Latex fugemasse stopp dekk perle lekkasjer?

July 7

Vil en Latex fugemasse stopp dekk perle lekkasjer?

Dekk perler kan lekke av flere grunner, inkludert feil på felgen eller gummi av dekket. Derfor har produsenter prøvd å bruke mange forskjellige typer fyllstoff for å forsegle dekket perler. Latex tetningsmasse kan gjøre en ekstremt effektiv valget å forsegle dekket perler fordi det kan fylle små hull og ufullkommenheter i gummi dekk eller rim.

Latex fugemasse er væske

Latex fugemasse flytende natur gjør at du kan børste den første sammensatt brukes til å forsegle dekket perler på overflater som gummi og stål. Denne egenskapen vil tillate enkel søknad til såret områder eller feil rundt rim og dekk.

Latex tetningsmasse er Pliable

Latex fugemasse forblir fleksibel når pels dekk perle området. Det virker veldig mye som gummi av dekket. Det vil følge dekk perle og metall rim når du har fullført reparasjon, gir elastisitet.

Latex fugemasse vil vare

Latex fugemasse, når den brukes til å forsegle dekket perler, vil vare så lenge dekk er installert på felgen. Siden materialet i latex er bondable, blir limt til du fjerner dekket fra felgen. Den danner en komplett tetningen rundt gummi; siden luften og vær ikke trenge bånd, vil det være forseglet.

Latex fugemasse vil ikke skade

Kjemisk sammensetning av latex fugemasse vil ikke skade metall eller gummi, noe som gjør det til et godt valg for en dekk perle fugemasse. Latex blir partner med gummi av dekket og opptre som dekket. Latex tetningsmasse vil hindre rust på metall rim og opprettholde en ren og fast obligasjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com