Hvordan installere filtypen bilbeltet

July 9

Hvordan installere filtypen bilbeltet

Bilbeltet Extender er utformet slik at større drivere komfortabelt å sitte i en bil uten å svekke sikkerheten. Mens du er på et flyselskap, er en bilbeltet extender bare knyttet til tilkobling slutten av bilbeltet; i en bil er den permanent installert på anker slutten av beltet. Installere filtypen bilbeltet er ikke vanskelig, men det må gjøres riktig i orden for den å gi beskyttelse i tilfelle en ulykke.

Instruksjoner

• Følg bilbeltet til sin forankringspunkt, som vanligvis er på dørkarmen eller på siden av setet. Pop av noen dekker som kan huse bolten som forankrer nederst runde beltet til bilen. Bruker justerbar skiftenøkkel, fjerne bolt og mutter skive fra bilbeltet fjellet.

• Legg merke til at bilbeltet Extender-enheten har en bøyd, metall ende. Plasser anker hex bolten du bare fjernet gjennom dette, og deretter feste den tilbake til sin opprinnelige hullet du fjernet det fra. Stram sikkert med justerbar skiftenøkkel.

• Ta hex bolten som fulgte med bilbeltet Extender-enheten og plassere det gjennom bilen bilbeltet du bare fjernet andre bolten fra. Plass bolten gjennom rett bilbeltet Extender-enheten slik at slutten av bilbeltet Extender-enheten er festet til slutten av den opprinnelige bilbeltet. Pass på at bolten er plassert slik at flat hodet vil legge mot setet eller driveren. Legg den angitte mutter og vaskemaskin, og Skru fast med wrench. Dette vil bli bilbeltet og Extender-enheten.

• Teste bilbeltet forlengelsen forsamlingen ved å gi noen raske Slepebåter på beltet.

Tips og advarsler

  • Plukke opp noen ekstra hex bolter, nøtter og skiver for alle tilfellers skyld du miste en under installasjonen. Dette vil forhindre måtte utsette installasjonen.
  • Det er viktig at du følger instruksjonene nøye når du installerer filtypen bilbeltet. Har du instruksjonene som fulgte med utvidelsen, kan du se dem først.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com