Hvordan du Wire flere stemme Coil subwoofere

December 6

Hvordan du Wire flere stemme Coil subwoofere

Flere stemme coil subwoofere hjelpe legge fleksibilitet til en lyd system. Disse typer subwoofere har flere talespole for kjøring høyttalemembranen. Hver coil har sitt eget sett av terminaler som kan kobles i forskjellige konfigurasjoner som passer ditt system. Nøkkelen er å holde oversikt over høyttalerimpedans. De fleste dobbelt stemme coil høyttalere har en impedans på 4 Ohm per talespole. Hvordan disse spoler er kablet avgjør impedansen radioen eller forsterker ser. Impedans på høyttaleren kan ikke være mindre enn maksimal impedansen lov av radio eller forsterker.

Instruksjoner

Koble til en ett-kanal Amp

• Label hver stemme coil VC1 og VC2. Hvis hver talespole har en impedans på 4 ohm, kan de enten være koblet i serie- eller parallell. Hvis du vil koble dem i serien, bare koble positiv terminalen til VC1 til den negative terminalen på VC2. Den forsterker positiv høyttaler terminal skal kobles til positiv terminalen av VC2. Phono-inngangen på negative høyttaler terminal skal kobles til den negative terminalen på VC1. I denne konfigurasjonen legge høyttaler impedances 4 ohm + 4 ohm = 8 ohm.

• Koble positiv terminalen til VC1 til positiv terminalen av VC2, og koble den negative terminalen på VC1 til den negative terminalen på VC2 å koble disse to sløyfer parallelt. Koble positive og negative høyttaler terminalene på forsterkeren til positive og negative terminalene på VC1. Denne konfigurasjonen kutt impedansen i halv, produsere en 2 ohm høyttaler.

• Kontroller forsterkeren å bestemme de minste høyttalerimpedans eller radio. Høyttalerimpedans kan ikke være mindre enn denne verdien.

Koble til en to-kanals Amp

• Koble positive og negative høyttaler terminalene på forsterkerens første kanalen til positive og negative terminalene på VC1.

• Koble positive og negative høyttaler terminalene på forsterkerens andre kanalen til positive og negative terminalene på VC2.

• Kontroller forsterkeren å sørge for at de to kanalene er balansert. Dette vil bidra til å holde en talespole fra arbeide hardere enn den andre.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com