Stor lastebil dekk verktøy

November 17

Stor lastebil dekk verktøy

Dekk er ringformede belegg som er montert rundt en felgen å beskytte den og aktiverer bedre bil ytelse for fleksibel puter som absorbere støt. Dekk er vanligvis laget av gummi og stoff, bruk av sammensatte kjemikalier. Dekk for store lastebiler er ofte referert til som kraftig dekk. De er tilgjengelige i en rekke spesialiteter avhengig av kjøretøyets posisjon som styring, drivakselen og trailer.

Ken verktøy 34647 TA45 41" Heavy Duty lastebil Tubeless dekk jern

Ken verktøyet 3464 TA4541 tung lastebil Tubeless dekk jern brukes til montering og demounting av dekk. Sin spesielle design kurve griper alltid perle kanten og dermed hindre slips under dekk montering. Dette er i tillegg presisjon smidd knotten som grep felgen på plass. Dette verktøyet har også en annen presisjon smidde vinkel tips som glir mellom perle og rim. Verktøyet er varme behandlet under produksjonsprosessen for å øke holdbarheten. Dette verktøyet er 41 inches og vekten er 7 lbs.

Strøk modell 4300 lastebil dekk veksler

Den strøk modell 4300 lastebil dekk veksler er utformet for bruk på slangeløse og plate stil hjul bare. Dens anvendelse på over veien dekkene er svært skånsom tubeless dekk er montert på aluminium hjul. Verktøyet består av to sammensatte valser som hovedsakelig fungerer å montere og demontere dekk. Sortimentet felger 16 inch 24,5 tommers og sine dekk varierer opptil 20 inches bredt om valgfritt kort kan være nødvendig. Dette verktøyet gjør ikke bruk av noen luft. Operasjon er ved bruk av hydraulikk, men det er noen ganger elektrisk styrt.

Strøk modell 5000 lastebil dekk veksler

Dette er en effektiv og kostnadstype av dekk veksler som brukes både rør og tubeless dekk. Hjulet rim diameter kan variere fra 15 inches til 38 inches. Strøk modell 5000 lastebil dekk veksler opererer ved bruk av elektro-hydraulisk. Den har en trykket ventilen som minimerer hydraulikksystemet overbelastning. Verktøyet bruker 220-volts enfase strøm.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com