Hva er en merkede bil tittel?

November 11

Hva er en merkede bil tittel?

Når du kjøper en brukt bil, er det viktig å se på bilens tittel og historie. Informasjon på en tittel - spesielt hvordan en bil er merket, kan fortelle en kjøper mye om kjøretøyets tidligere liv og tidligere tilstand.

Hva er en merkevare?

Når refererer til en bil tittel, brukes en merkevare å identifisere hva kommersielle formål en bil ble tidligere brukt, betydelige problemer og et kjøretøy kan har pådratt ved uhell. Det er seks vanligste kategoriene av merkede titler: berget, original eller før taxi, opprinnelige eller tidligere politiet, ikke-USA, garanti retur eller sitron lov tilbakekjøp, og re-produsert eller rekonstruert. Noen stater, som California, bruke alle disse titler, mens andre, som Oregon, bare merke biler som berget, rekonstruert eller junked.

Berget

En bil stemplet som berget, summert eller junked er skadet så dårlig det ble ansett som for dyrt å fikse. Selv om disse bilene kan komme på handelen priser, kan de også mangler nødvendige reparasjoner for å gjøre dem trygt å kjøre.

Originale og tidligere Brandings

Originale og tidligere taxi biler er biler tidligere brukt som drosjer. Likeledes, original og tidligere politiet kjøretøy ble brukt som law enforcement biler i fortiden. Fleste av disse bilene har høy kjørelengde, så det er viktig å ta hensyn anslagsvis liv igjen i bilen før du kjøper.

Ikke-USA

En ikke-USA branding betyr ganske enkelt at en bil ble bygget for bruk og salg utenfor USA, men har blitt endret for å møte amerikanske sikkerhets- og standarder.

Garanti-retur

En garanti retur eller sitron lov tilbakekjøp er en bil tilbake til en produsent lover som krever reparasjon av visse kjøretøy problemer under garantien. Når problemene ikke kan løses til forbrukerens tilfredsstillelse, kan bilen returneres ved og selges av forhandleren som en garanti retur eller sitron lov tilbakekjøp kjøretøy.

Re-produsert

En re-produsert eller rekonstruerte branding betyr at et kjøretøy har blitt bygget av en lisensiert produsent av brukt eller reparerte deler. Det indikerer også at store deler har blitt ombygd eller gjenopprettet som aksel, ramme, motor eller girkasse. Disse bilene kan selges med et unikt merkenavn som ikke reflekterer kjøretøy opprinnelsen til sine komponenter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com