Hvordan få frosne tennplugger av en båt motor

September 11

Tennplugger i en båt motor er de viktigste komponentene som antennes drivstoffet i forbrenningskammeret. Over tid, kan tennpluggene fryse inni motoren hodet. Denne tilstanden kan forårsakes sterk varme eller tennplugger som er forfalt byttes. Trådene i tennpluggene vil holde seg til trådene i motoren hodet, gjør det nesten umulig å fjerne pluggene. Bruke gjennomtrengende olje og forsiktig for å erstatte de frosne tennpluggene.

Instruksjoner

• Spray en sjenerøs mengde gjennomtrengende olje rundt gjengede delen av tennpluggen. Også spray gjennomtrengende olje i trådene av motoren hodet. Vent minst en time for gjennomtrengende oljen å absorbere i trådene på tennpluggen og motoren leder.

• Sette inn en 1/2-tommers stasjon tennpluggen socket over frosne tennpluggen. Sett inn filtypen 1/2-tommers stasjon kontakten tennpluggen. Langsomt slå tennpluggen klokken med en 1/2-tommers stasjon skralle. Hvis pluggen løsner, avslutte pluggen og alle andre frosne pluggene på samme måte. Hvis støpselet ikke rikke, spray mer gjennomtrengende olje rundt trådene tennpluggen og motor hodet, og la den absorbere for en time.

• Langsomt slå tennpluggen klokken med ratchet, utvidelse og socket. Hvis tennpluggen løsner, avslutte det og den andre plugger. Hvis ikke, kan du bryte alle porselen på toppen av tennpluggen med en liten hammer og tang.

• Bore en 1/2-inch til 1-tommers hull i toppen av tennpluggen med en elektrisk drill og litt drill, som er én størrelse mindre enn verktøyet extractor. Fjern borekronen og extractor inn i hullet. Trykk toppen av extractor i tennpluggen med en hammer til det stopper flytter.

• Slå extractor klokken med en skiftenøkkel før tennpluggen løsner fra motoren hodet. Verktøyet extractor vil gripe til sidene av boret ut hullet og Skru fast tennpluggen. Avslutte pluggen og flytte til neste frosne tennpluggen. Bruk gjennomtrengende olje to ganger for en time før boring ut tennpluggen.

Tips og advarsler

  • En bolt extractor kan kjøpes fra de fleste alle auto deler butikker eller marine forsyne butikkene.
  • Ikke press tennpluggen slå. Dette kan resultere i bunnen av tennpluggen bryte ut i båt motor hodet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com