Instruksjon på en jeger dekk belastningsfordeling

March 9

Instruksjon på en jeger dekk belastningsfordeling

Før du installerer nye dekk på bilen din, må du først balansere dem på et dekk belastningsfordeling slik at de vil bære jevnt. Hunter Engineering selskapet begynte å produsere en på-bilen hjul belastningsfordeling i 1946. Siden da har selskapet vokst til å gjøre noe av det beste automotive utstyret i verden. Hunter produserer flere typer datamaskinen hjul balancers i dag. En jeger dekk belastningsfordeling er enkel å bruke hvis du vet hvilke mål å inntaste.

Instruksjoner

• Sette på din vernebriller.

• Studere Hunter belastningsfordeling og bli kjent med alle delene inkludert. Her finner du et sted å angi tre mål fra dekket du arbeider med i belastningsfordeling. Du vil angi bredden på kanten tilbake avstand og diameteren på felgen. Du vil se en stor C klemme med tall på den. Dette C klemme brukes til å måle bredden på hjulet. Det er flere kjegler som er utformet for å passe inn i midten av hjulet og en stor vingeskruen å stramme hjulet på belastningsfordeling.

• Løft din dekk- og hjulenheten på akslingen av belastningsfordeling. Skyv akselen center gjennom hullet i rattet. Finne riktig størrelse center membran og skyv det over akselen og inn i hjulet sentrum. Vri den store vingeskruen på center akselen å holde membran tett på hjulet. Kontroller at vingen-mutter er stramt slik at hjulet ikke vil komme løs.

• Måle bredden på kanten ved å plassere en ende av C klemme på innsiden perle felgen og en slutt på området utenfor perle. Les måling og innspill den inn belastningsfordeling i delen bredde.

• Finn trekke ut linjalen fra baksiden av hvor hjulet ligger på belastningsfordeling. Trekke linjalen ut og ta det til baksiden perle området av felgen. Les måling og innspill til delen tilbake plass belastningsfordeling.

• Les dekk av sideveggen av dekket. Du vil finne diameteren på felgen. Denne diameteren på felgen er det siste nummeret for dekk. For eksempel i dekk størrelse 235/75R15 er hvor 15 diameteren på felgen. Angi nummeret til delen for rim størrelse.

• Lukk dekselet på belastningsfordeling over dekk. Dette er for å beskytte. Aldri spinne et dekk på en høy hastighet belastningsfordeling med forsiden opp. De fleste Hunter balancers har en sikkerhetsbryter slik at balanserer ikke fungerer hvis dekselet er åpent.

• Trykker på startknappen og dekk vil begynne å spinne. Når dekket stopper, Løft dekselet. Hjulet vekt installasjon posisjoner er øverst på de fleste av Hunter balancers. Rotere hjulet til du ser blinkende lys og en lyd fra maskinen. Noen av Hunter balancers gjør en lyd og andre ikke. Når du har plassert hjulet på rett sted, og du ser lysene lyser opp på innsiden, så installere vekten som maskinen beregnet på skjermen. Installere vekten på felgen ved å tappe det på kanten av felgen. Gjenta denne prosessen for utsiden av felgen også.

• Lukk dekselet og trykk start igjen. Målet er å ha null beregnet på begge sider av felgen. Når belastningsfordeling leser null, er din dekk balansert.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com