Hva gjør du når du er i en snøstorm ugjennomsiktig

April 8

Hva gjør du når du er i en snøstorm ugjennomsiktig

Når du kjører i en snøstorm, finnes det en rekke skritt å ta for å forhindre en katastrofe. Sikkerhet er navnet på spillet, og forberedt for verste fall er den beste måten å sikre din sikkerhet. Holde en blizzard beredskap kit både kjøretøyet og ditt hjem er smart forberedelse.

Hjem Blizzard Kit

En av de beste stedene å være fanget i en snøstorm er huset, men det gjør ikke det en uovervinnelig festning. Tross alt, noen boliger er avhengige av elektrisitet til matlaging, oppvarming og varmt vann og snø kan få tre lemmer ned på kraftledninger. I tillegg forbereder elementer, forberede en møtet plan med familie og naboer forhånd.

Kit bør inneholde batterier og reservedeler for radio, flashlight og mobiltelefon. En induksjon lommelykt er ideelt siden den er avhengig av en sveiv for strøm, men noen batteridrevet arbeidslys vil gjøre. En liten, batteridrevet radio kan du høre på nyhetssendinger, som ofte inneholder beredskap informasjon om stormen og hvor å søke ly. Nonperishable mat, spesielt ferdiglaget mat, bør være godt lager, som skal noen gallons av drikkevann. Holde en spade innendørs er en smart idé, som mange mennesker lagre deres i en garasje eller barn. Kontroller at alle viktige telefonnumre, som lege og en ut området venn, skrives forhånd.

Kjøretøy Blizzard Kit

Inne bilen, derimot, er et svært tynt sted å være når snøen akkumuleres. Risiko spenner fra bilen fast på en høyde eller skyve utenfor veien til å være fast i timer eller dager. Bilen kan selv bli begravet og usett av myndighetene.

I tillegg til alle elementene i hjem kit, bør du legge en førstehjelp kit, et slep tau, tepper, en kniv, vanntett kamper, en pose med veien salt, sand eller kattunge søppel, startkabler, en is skraper, en gnist nøkkel, kart eller GPS, en verktøykasse og toalettpapir i en sealable beholder. Selvfølgelig er den beste måten å unngå å få bilen fast i en snøstorm å unngå kjører når en storm nærmer seg.

Emergency kjøring

I tilfelle du blir tatt kjørte i en snøstorm, justere kjøreopplevelsen tilsvarende. Gi mer plass mellom bil og bilen foran slik at du får mer plass å stoppe. Ikke akselerere eller bremse raskt, spesielt hvis bilen har bakhjulsdrift. Prøv å holde dekkene i sporene til bilen foran deg. Hvis mulig, hold på lokale veier å være nærmere til en by i tilfelle du ikke fortsette å kjøre. Kontroller dekkene er utskrifter og din svaber væske tanken er full før du drar ut i en snøstorm.

Blizzard Entertainment

Det er ikke alle undergang og tungsinn med snøstorm, som mange barn kan nyte muligheten til å spille i dyp snø under deres dager skolen. Snømenn og igloene gjør god lawn dekorasjoner, og mange familier bruk ned tid brettspill. Husk å holde noen spill og kortstokker i blizzard kit å underholde.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com