Hvordan få gratis HD-kanaler med Comcast

December 8

Hvordan få gratis HD-kanaler med Comcast

Alle broadcast TV-stasjoner i USA er pålagt ved lov å kringkaste over-the-air signaler i digitalt format bare. Dette kan du motta gratis HD-kanaler med Comcast eller noen andre kabel-leverandør fordi du får dem gjennom luften i stedet for via en kabel-abonnement. I tillegg til HD-kanaler, kan stasjoner sende flere programmer samtidig på samme kanal. Som et resultat, kan du ha tre kanalen 7, 7-1, 7-2 og 7-3.

Instruksjoner

• Kjøpe en antenne hvis du ikke allerede har en for TVen. Kontroller at antennen kan motta UHF-og VHF. Se FCC'S guide på antenner og digital-TV for flere råd om å velge rett antennen til TV (link i ressurser).

• Besøk webområdet FCC-godkjent AntennaWeb publisert av Consumer Electronics Association og National Association of Broadcasters (link i ressurser). Velg "Klikk her til Start, Skriv inn postnummer og gateadresse og velg"Send." Se gjennom listen med stasjoner du kan motta og beste retning peke antennen for å motta stasjonene.

• Bestemme kanalene du vil motta, og peker antennen tilsvarende. Bytt TV til alternative inndata, og velger "Over the Air" eller en lignende vise TV stasjoner. Velg alternativet for å skanne kanalene, og vente mens TV søker ut gratis HD kanalene du kan plukke opp hjemme.

Tips og advarsler

  • I motsetning til analoge TV som gir et uskarpt bilde når signalet er lav, er digital-TV alt eller ingenting når det gjelder mottak. Enten du får en kanal i full HD digitale eller du får ikke det hele tatt. Det er ingen i mellom.
  • Det er ingen forskjell mellom en analog og en digital antenne. Antenner merket som HD antenner er pakket og merket slik i markedsføringsøyemed.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com