Alpine SWR subwoofere vs bilde Dynamics IDQ subwoofere

April 5

IDQ og SWR er subwoofer linjer utviklet av bildet Dynamics og alpint, henholdsvis for bruk i bil lydprogrammer. Begge produktlinjer er utformet for å få maksimal ytelse av små innhegninger. Men like med hensyn til bruksområde, varierer Alpine SWR og bilde Dynamics IDQ subwoofere noe i tilgjengelige størrelser, utgangseffekt, bygging og pris.

Modeller

Bildet Dynamics produserer to ulike modeller som del av sin IDQ-linje, som publiseringsdatoen: en 10-tommers-modell og en 12-tommers-modell. Alpine's SWR linjen består av 11 forskjellige subwoofer modeller. Størrelsene varierer fra 8-tommers SWR-823D til 15-tommers SWR-1542D. Selskapet produserer også flere 10-tommen og 12-tommers modeller som er sammenlignbare med de selges av bildet Dynamics som del av sin IDQ linje, inkludert den Alpine SWR-M100 og den Alpine SWR-T12.

Strøm

Den 10-tommers versjonen av bildet Dynamics IDQ håndterer opptil 500 watt topp, mens den 12-tommers versjonen håndterer opptil 750 watts. Sammenligning Alpine's 10-tommers SWR-M100 håndterer opptil 900 watt topp, mens den Alpine SWR-T12 håndterer opptil 1800 watt. Mektigste subwooferen i Alpine er SWR linje, SWR-1542D, håndterer opptil 2000 watt av peak strøm.

Konstruksjon

Både bildet Dynamics IDQ modeller funksjonen glassfiber kompositt kurver, parabolske gummi-surround roll profiler, glimmer-forsterket polypropylen membraner, Nomex dempere og stemme rulle sammen av en kombinasjon av høy temperatur aluminium ledninger og svart anodisert aluminium formers. SWR-M100 har en todelt formet polypropylen membran, en høy-amplitude multi roll surround-profil, en Nomex demper og en fire lag enkelt talespole med høy temperatur kobbertråd. SWR-T12 har en aluminium membran, en injisert polyuretan støpte Santoprene surround profil og en fire-tommers, under hang talespole.

Pris og garanti

SWR-M100 har en produsent veiledende pris på rundt $200, forhold til rundt $550 SWR-T12, datoen for offentliggjøring. Bildet Dynamics publisere ikke produsentens veiledende prisene online for sine IDQ-modeller. Men selger den 10-tommers versjonen for rundt $200, og 12-tommers versjon for rundt $250 på nettforhandlere som Sonic Electronix. Alle Alpine SWR og bilde Dynamics IDQ subwoofere leveres med ett års begrenset produsentens garantier.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com