Hvordan legge til en Microsoft Exchange Server-postboks med VBS

March 10

Visual Basic Scripting (VBS) er et programmeringsspråk som brukes av nettverksadministratorer til å opprette innstillinger på brukernes datamaskiner. Du skrive disse VBS-filer ved hjelp av et redigeringsprogram for ren tekst som Windows Notisblokk. Disse filene utfører og konfigurere innstillinger på brukerens datamaskin, slik at hver bruker har en ensartet installasjon på maskinen selskapet. Denne fremgangsmåten kan brukes til å automatisere installasjonsprogrammet for Exchange-postboksen, slik at brukerne ikke trenger å konfigurere e-postklienter.

Instruksjoner

1 Klikk "Start"-knappen i Windows. Klikk "Alle programmer" og deretter "Tilbehør." Klikk "Note", som åpner et tekstredigeringsprogram.

2 Opprette postboksobjektet. Objektet inneholder alle funksjonene og egenskapene for din postboks kreasjon. Skriv inn følgende kode i Notisblokk:

Angi oIADS = GetObject ("LDAP://RootDSE")

NC = oIADS.Get("defaultnamingcontext")

Angi oIADSUser = GetObject ("LDAP://CN=UserName, CN = Users," & nc)

Stille inn mail = oIADSUser

3 Angi brukerkontoen på datamaskinen. Variabelen opprettes brukes til å definere Exchange postboks informasjon. Dette gjøres med kommandoen "SetInfo". Skriv inn følgende kode i Notisblokk:

oIADSUser.SetInfo

4 I Notisblokk, klikker du "Fil" og "Lagre som". I rullegardinlisten "filtype" Velg "Alle filer". Angi "mailbox.vbs" i tekstboksen "Navn". Klikk "Lagre" for å opprette og lagre installasjonsfilen VBS Exchange mail.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com